Røverpriser til Syden

Hete sommerdager i Norge gjør ikke akkurat restplassene dyrere... Nå får du sommerens billigste ferie.

Middelhavet er deilig og varmt, og Kreta er ikke det dummeste stedet å være i august for den som liker høy temperatur. <I>Foto fra Kreta: Hyobok Cho Christensen</I>
Middelhavet er deilig og varmt, og Kreta er ikke det dummeste stedet å være i august for den som liker høy temperatur. Foto fra Kreta: Hyobok Cho Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snart er det klart for flykrig innenlands, men i mellomtiden kan du nyte hete dager i det sydlige Europa for beløp i størrelse small. Så billig så tidlig i august har det ikke vært all den tid DinSide Reise har fulgt prissvingningene, og så billig blir det neppe neste år. Hvorfor kan du lese mer om i forrige ukes oversikt over billige feriereiser. Dette er derfor en gylden mulighet til å få seg en rimelig augustferie. De fleste store selskapene selger nå flyseter på charterfly til Syden for under 1.000 kroner tur-retur.

Vil du holde deg oppdatert på tilbudene, følger du med i restplassoversikten.

Under tusen kroner med fly

Satser du på hell og lykke eller andre former for sikring av tak over hodet, kan du få superbillig augustferie. Aten, Malaga, Venezia, Roma eller Santorini? Alle kan du nå med fly fra Oslo for latterlige 795 kroner de nærmeste ukene. Enda mer å velge i får du om du legger på noen hundrelapper.

Roma er hett i august, og du bør nok tenke over at hotellrom kan være mangelvare. Roma er likevel et godt utgangspunkt for reiser rundt i Italias sentrale deler.
Roma er hett i august, og du bør nok tenke over at hotellrom kan være mangelvare. Roma er likevel et godt utgangspunkt for reiser rundt i Italias sentrale deler. Vis mer

 • Het sommer med flyreise til 795 kroner.
 • Frister det mer å være sikret bosted nå når nesten hele Europa har ferie, kan du satse på uspesifisert reise der hotell er inkludert. Det blir litt dyrere, men du slipper stresset med boligjakt, om du ikke har venner med husrom eller egen bolig i området.

 • Hotell og fly under 1.600 kroner.
 • Klart for krig om passasjerene i Norge

  Fra 1. september er det igjen klart for kamp om kundene i det norske luftrommet. Norwegian Air Shuttle, som skal kalle seg Norwegian, klasker til med superpriser fra starten av. For eksempel: 780 kroner tur-retur Oslo og Bergen. Det betyr selvsagt at kompanjongene Braathens/SAS svarer med tilbud og kampanjer i tiden fremover. Gleden kan bli kortvarig, om de store får presset miniselskapet ut av markedet, men med tunge offentlige kunder er grunnlaget for Norwegian så bra det kan bli i disse tider. Selskapet flyr allerede Stavanger - Newcastle, og på mange av Braathens ruter langs vestlandskysten. Fra 1. september føyer selskapet til ruter mellom Oslo og byene Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Bruk muligheten til å hjelpe deg selv til lavere flypriser ved å benytte deg av konkurransen fra september!

  Ta en spansk (eller fransk) en

  Billig rutefly kan du allerede få om du benytter Braathens kampanjetilbud som varer ut i midten av september. Selskapet lanserte denne uken en billigkampanje til sine utenlandske destinasjoner. 1.485 kroner tur-retur Oslo - Malaga, Alicante, Barcelona eller Nice er billig. Alicante og Malaga selges også fra Bergen, Stavanger og Trondheim. Billettene må bestilles på Braathens nettsider.

  Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.