UBERØRTE STRENDER: Laguner og strandliv står høyt i kurs når gifteklare velger bryllupsreise. Men alternativene er flere. Hva med action- eller sengeferie?
UBERØRTE STRENDER: Laguner og strandliv står høyt i kurs når gifteklare velger bryllupsreise. Men alternativene er flere. Hva med action- eller sengeferie?Vis mer

Romantikk à la carte

Uredd og klar for Canyoning, eller hjemmekjær og engstelig? Plukk og velg fra DinSide Reises bryllupsreisemeny.

Valg av bryllupsreisedestinasjon er ikke lett. Vi har satt sammen en meny som matcher selv den smaleste preferanse.

Det eventyrlystne paret

Uredd og klar for uforglemmelig action? Canyoning går ut på ta seg frem gjennom fosser og elvestryk. Metodene for å komme seg frem er å hoppe, rutsje, svømme og heise. Antrekket er våtdrakt, hjelm og flytevest. I Sierra de Guara, Pyreneene i Spania, er det røffe elver og utfordrende fjell. Her arrangeres guidede turer gjennom elvene. Sjekk ut Camping Alquzar for mer info. (Turistkontoret i Huesca, tlf.: + 34 974 2921 70)

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det redde paret

De som skjelver ved skrekk ved tanken på å finne veien fra flyplassen til hotellet, eller å prøve seg på å spise dristige calemares eller eksotisk aubergine, velger seg en pakkereise til Alfas de Pi på Costa Blanca i Spania. Kanskje det norskeste stedet utenfor Norge. Her er landsmennene mange, bakeriet er norsk og supermarkedene fører VG og Dagbladet. Her kan man altså boltre seg med likesinnede. De fleste store charteroperatører flyr til Alicante som er nærmeste store by.

Det fattige paret

Mye romantikk for pengene får brudeparet i Praha. Ultrablakke nygifte velger bussen - herlig trangt og koselig. Med Moravia Expressen kjører brudeparet t/r Praha for kr 1.500 til sammen. Hvordan gjøre byen på minibudsjett leser du om i denne artikkelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

EKSKLUSIV LEKEPLASS: Alt du har hørt om Burj Al Arab er sant. Alt som glimrer av gull, er gull.
EKSKLUSIV LEKEPLASS: Alt du har hørt om Burj Al Arab er sant. Alt som glimrer av gull, er gull. Vis mer

Det rike paret

Det styrtrike paret reiser dit hvor alt som glimrer av gull, er gull, nemlig det sexy hotellet Burj Al Arab, DinSide Reises favoritthotell i Dubai. Det spektakulære hotellets minste rom er på beskjedne 169 kvadratmeter, mens Royalsuiten, som er den mest glamorøse av alle hotellets suiter, er 780 kvadratmeter og koster rundt kr 63.000 per natt. Fra flyplassen blir du skysset effektivt med helikopter, og på hotellet kan de nygifte leke seg på syv restauranter og hygge seg i de snurrende sengene. God fornøyelse.

Det ultraromantiske paret

Verdens mest romantiske sted er verken Paris eller Karibia med glorete all-inclusive-hoteller, men Marrakech i Marokko. I følge forlaget Condé Nasts Bride's Magazine er den marrokanske storbyen et verdens mest romantiske steder. Her velter det forelskede paret seg i arabiske palasser, svalende bassenger, palmer, cafeer, markeder og luksuriøse hoteller. Prøv for eksempel berømte La Mamounia som opererer med forheng på balkongene for å skjerme for mulig innsyn. Celebriteter som har bodd her omfatter Prins Charles, Yves Saint Laurent, Nelson Mandela og Barbara Hendricks. (tlf.: 1 800 888 4747)

Langtvekkistan eller Norge? Storby eller sengekos? Les mer om bryllupsreiser i denne artikkelen.