Roma for 1.084,-

De aller beste kuppene gjør du fra Sverige. Men du kommer deg også langt av gårde for en billig penge med flyavgang fra norske byer.

Opplev romantiske Roma for 1.084 kroner.
Opplev romantiske Roma for 1.084 kroner. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Nice for 1.250 kroner.
Nice for 1.250 kroner. Vis mer

Italia, Frankrike, Hellas, Storbritannia og Spania. Dersom du kan reise i august, kommer du deg til alle disse stedene for under 2.000 kroner.

Vi gjør oppmerksom på at alle prisene i denne artikkelen og i de tilhørende tabellene er innhentet 2. august. Du finner hele tiden oppdaterte priser i vår restplassliste.

Hete svensker

De aller heteste kuppene kan du gjøre fra Sverige. Den svenske krona står fortsatt svært lavt, så her kan nordmenn virkelig gjøre gode kjøp. I Sverige spekuleres det på om prisene på charterreiser vil bli satt opp i løpet av høsten, på grunn av den lave kursen. Så er tiden å handle.

På toppen av den svenske priskupplisten akkurat nå ligger en flyreise til Roma for 1.295 svenske kroner. Omregnet til norske kroner og øre blir dette kun 1.084; slettes ingen ublu pris.

Dyrt er det vel heller ikke med flybillettpriser på 1.250 kroner til Nice, Santorini, Skiathos og Lefkas. – Eller hva med en uke på Kypros eller Kreta for 1.500 kroner, bosted inkludert?

Her finner du 20 svenske kupp

Norske flykupp

Utover august kan du kapre deg rimelige flybilletter også fra Norge. De fleste rimelige billettene har avgang fra Oslo, og begynner på lave 1.395 for en billett tur/retur Oslo-Malaga. Du kommer deg også til Alicante for samme prisen, eller til Aten for 1.595 kroner. Ulempen – eller fordelen, alt etter som man velger å se det – er da at du må ordne overnatting selv.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her finner du 20 hete flykupp

Full pakke

Dersom du ikke synes noe om å lete deg fram til bosted på egen hånd, er det også muligheter for relativt rimelige reiser fra Norge. Billigst er en uke på Kreta for 1.998 kroner. Du har en mengde reiser å velge mellom for 2.500-3.000 kroner – for eksempel to uker i Aten for 2.595 kroner, eller to uker på Kreta for 2.598.

Her finner du 20 pakketilbud fra hovedstaden

Nord, øst og vest

Du kan også gjøre gode kjøp med utreise fra andre flyplasser enn Oslo Lufthavn Gardermoen. De beste prisene får du med utreise fra øst- eller vestlandet, samt Trøndelag. Du kommer deg for eksempel til Santorini fra både Trondheim, Bergen og Stavanger for under 2.000 kroner.

Her finner du de beste kuppene fra Sandefjord, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.