Røm høsten fra 1199,-

Det er ikke mange ukesreiser å oppdrive med avreise neste uke. Grunnen er at det fortsatt er mange som har høstferie neste uke også. Men solen glitrer i det fjerne hvis du har mulighet til å vente litt.

De aller fleste har høstferie i uke 40 og 41 i år( 14382 TARGET="_top"> her ser du når de forskjellige fylkene har skoleferie). Det betyr at det er hovedsakelig fulle fly kommende uke. Men charteroperatørene ser lenger frem og har allerede begynt å legge ut gode tilbud på reiser i desember.

Billig i desember

Høsten er kommet over oss, men det er ingen grunn til å sette hjemme å fryse hvis du har ferie til overs...
Høsten er kommet over oss, men det er ingen grunn til å sette hjemme å fryse hvis du har ferie til overs... Vis mer

Tradisjonelt sett er det lavsesong for turoperatørene i ukene før vi skal svelge unna juleribba. Dette tar mange konsekvensene av og begynner derfor allerede nå å sette ned prisen på førjulsreisene. Du skal derfor ikke ta for god fisk at det er mange ledige plasser når vi kommer til desember. Mange av arrangørene har lært av hvor vanskelig det er å få solgt inn disse plassene kort tid før avreise – de håper selvfølgelig å få solgt unna disse plassene til en lavere pris i løpet av oktober og november. I dagens oversikt har vi tatt med noen av de beste november- og desembertilbudene akkurat nå.

Under 2000,-

Billigste billett å oppdrive i skrivende stund er en flyreise tur/retur til Alicante med Star Tour fra Oslo. Vil du være borte en uke fra den 14/10 kan du få denne reisen fra 1199,- inkludert skatter og avgifter. Et annet godt tilbud vi fant er en 14-dagers reise til Gran Canaria med Star Tour fra Oslo 9/12. Denne reisen koster kun 1349,-. Eller kanskje det frister med en reise til Barcelona? Se hele listen med priser her!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra 2000,-

Er du villig til å betale mer enn 2000,- for reisen er det noe mer å velge mellom. Du kan komme deg til både Paris, London, Roma og Athen for litt i overkant av 2000 kroner. Vil du til Kanariøyene må du opp i rundt 3500 kroner pr. snute dersom du skal ha både fly og hotell inkludert i prisen. Se hele listen med priser her.

Billig eksotisk

Vil du ordentlig langt av gårde for å nyte solen kan Ving tilby 14 dager i Thailand fra 4995,-. Stort billigere er det ikke mulig å komme seg til Thailand med tanke på at hotellovernattingen er inkludert i prisen. Tilbudet gjelder uspesifisert innkvartering. Se listen med priser og avreisedatoer her.

Billig fra Sverige

Du som følger med jevnlig på våre restplass-sider har kanskje oppdaget at vi har fylt opp databasen med flere reiser. Vi har nå lagt inn flere reiser fra Sverige og Danmark slik at du skal kunne følge med på om det vil lønne seg for deg å ta bilen over til våre naboer når du skal ut på reise. Vi har også lagt inn reiser fra København i restplassoversikten (for øvrig vil du nå også lett se om prisen inkluderer hotellovernatting. Alle priser som kun inkluderer fly er merket med en liten stjerne). Aktuelle tilbud du bør vurdere er reiser til London og Praha fra Stockholm. Fra Gøteborg kommer du deg rimelig til Kypros og Gran Canaria. Skulle du være i København finnes det billige reiser til London. Se hele listen med priser her.

Oppdaterte priser

Prisene på restplasser forandrer seg hele tiden. I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev!