Rimelig romantisk

Flyselskapene har hevet seg på valentins-bølgen og satser friskt med par-tilbud til romantiske Europa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Romantiske Paris nås for rundt 1.600 kroner.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor
Romantiske Paris nås for rundt 1.600 kroner.
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

«Valentine tilbud». «Reis to – betal for en», skriker det fra flyselskapenes annonser. Vi har støvsuget markedet, på leting etter denne ukens beste reisekupp.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 14. februar. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg oppdatert på charterselskapenes restplasser via vår Restplassliste.

Flykupp

Flyselskapene følger handelsstanden har satt inn stor-offensiv i anledning valentinsdagen 14. februar. Og det betyr at det er muligheter for deg til å gjøre et godt kjøp. Du kan for eksempel fly fra Oslo til Paris for rett i overkant av 1.600 kroner, eller til Amsterdam, Brussel, Helsinki, London og Milano for 1.695. Dermed burde det være muligheter for å møte våren med både romantikk og opplevelser. Men ønsker du å bestille et av ovennevnte valentinstilbud, må du skynde deg. Mer om begrensninger for kampanjebillettene kan du finne under ukens flykupp og storbyferie.

Kan du ikke bestemme deg så raskt, finnes det selvsagt andre gode tilbud i disse dager – du finner flere gode kjøp her:

 • Ukens flykupp
 • Solkupp

  Er du lysten på sommer og sol de nærmeste par ukene, må du regne med å betale – i alle fall om du vil reise med charter fra Norge. Det er ikke mye å oppdrive under 4.000 kroner. For deg som synes dette er over grensen for hva du hadde tenkt deg, kan vi tipse om rimeligere solkupp fra svenske flyplasser i avsnittet nedenfor.
  Du som likevel ønsker å reise fra Norge, bør vurdere å ta et par uker i slengen dersom du har tid og mulighet; Da blir prisen snillere, alt i alt. Du kan for eksempel nyte to uker på Lanzarote for 3.595 kroner. Ønsker du deg til enda sydligere strender, kan det kanskje friste med to uker i Den dominikanske republikk for 6.595 kroner?

  Med litt lengre horisont på planleggingen, ser prisene litt snillere ut; Vår restplassliste viser at du akkurat nå får de laveste prisene om du reiser i april.

 • Her er ukens solkupp
 • Svenske kupp

  I en travel vinterferietid har svenskene hyggeligere reisekupp å by på enn norske charterselskaper. Uke åtte og ni er vinterferieuker her til lands, med et tilhørende press på sydenturene. Fra Sverige er det fremdeles mulig å kjøpe en rimelig sydenreise i dette tidsrommet. En uke på Mallorca er oppnåelig for under 1.800 norske kroner, og dersom du reagerer raskt, er det mulig å få to uker i Hurghada for cirka 2.130 norske kroner – eller hva med to uker på Madeira for knappe 2.500 norske kroner?

 • Her er ukens svenskekupp
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.