Ri den store bølgen

Fra den ultimate ekstremsport til (vann)vittig moro - her kan du lære å surfe ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Tropiske strender, blå dønninger, solbrune kropper og bekymringsfrie bomsedager- Når vi hører ordet surfing , så strømmer det nok mange varmende tanker inn i de frosne toppluene våre. Gjennom produkter, reklame og media, får vi stadig flere surfevibber inn i busserullnasjonen Norge. Kanskje du har stått i butikken og sett på de hotteste surfemotene fra Billabong eller Quicksilver, og tenkt tanken på hvor kult det hadde vært å kunne smykke seg med tittlen surfer. Mulighetene er ikke langt unna for de fleste av oss.

De fleste forbinder likevel surfing med fjerne steder som Hawaii og Australia. Du trenger likevel ikke å reise så langt for å suse rundt på bølgan blå. Sporten blir stadig mer populær også i Norge. Du vil nok oppleve at surfing ikke lever helt opp til sitt solfylte rykte på våre nordlige breddegrader, men selve sporten og teknikkene er de samme.

Vil du lære å surfe i varmere farevann, så finnes det et hav av muligheter.
Vi i DinSide Reise spurte en erfaren surfer om råd til deg som vil lære, samtidig som vi har lett frem skoler på noen av de hotteste stedene i Norge og resten av verden.

>> Les surfeinstruktørens råd til deg som vil lære deg å ri bølger her

>> Skoler for deg som vil lære å surfe i Norge

>> Surfeskoler i utlandet


image: Ri den store bølgen