Rett og slett ferie!

Ukens vinnerbilde sjarmerte en feriesyk jury i senk: Strand, solbrune mennesker og varme i luften… nå vil vi ut på tur!

Vi er kommet til andre runde i DinSide Reises 12189>sommerkonkurranse. Ukens beste reisebilder er kåret. Det er mange slags sommeropplevelser og reiselyst som er representert denne gangen. Denne ukens beste bilder inneholder et bredt feriespekter fra strandliv til stemningsfylt solnedgang på fjorden og iskalde Grønland.

Løssluppen sommerfryd

Fritt på stranden.
Foto: Leserbilde Foto: Leserbilde
Fritt på stranden.
Foto: Leserbilde Foto: Leserbilde Vis mer

Juryen falt pladask for det løsslupne feriebilde. Bildet er tatt på en halv-øy som heter Chiloè som ligger i Chile. Området heter Farao Corona. Strandvandrerne hadde stranden helt for seg selv, ikke et menneske å se!!!

- Vi så forøvrig noen delfiner som hoppet langt ute, under solnedgangen, forteller fotografen - som vil være anonym.

Eviglange sandstrender, sol og varme. Dette bildet gir oss en følelse av ferie som få andre bilder vi har sett. Det er vel manges sommerdrøm som er avbildet her. Og når et blikk ut av vinduet avslører så alt for tydelig at den dessverre ikke finnes på hjemlige trakter for øyeblikket, blir dette feriebildet ukens klare vinner.

Iskalde sommeropplevelser

Iskald sommerdrøm på Grønland.
Foto: Harald Kenneth Loe Foto: Harald Kenneth Loe
Iskald sommerdrøm på Grønland.
Foto: Harald Kenneth Loe Foto: Harald Kenneth Loe Vis mer
Ikke elg - men bro i solnedgang.
Foto: Tony Renstrøm Foto: Tony Renstrøm
Ikke elg - men bro i solnedgang.
Foto: Tony Renstrøm Foto: Tony Renstrøm Vis mer

Langt færre er det nok som drømmer om den formen for sommer som Harald Kenneth Loe viser oss her. Med ski, pulk, minusgrader og hele den enorme Grønlandsisen foran føttene, er dette likevel et bilde som bør inspirere til å realisere drømmeferien. Juryen faller for stemningen og det utradisjonelle i dette feriebildet, og tildeler Loe ukens andreplass.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stemning under Øresundsbroen

Nå trenger du ikke reise til San Francisco for å få klassiske brobilder. Tony Renstrøm har tatt dette blinkskuddet i Øresund og forteller:

- Dette bildet ble tatt på Kielfergen da den passerte under broen som forbinder Danmark og Sverige. Vi hadde en knallrød himmel uten så mye som et vindpust eller en krusning på vannet. Det var en nærmest magisk stemning som vanskelig kan gjengis i et bilde...

Vel, juryen syns gjengivelsen er god nok til at bildet havner på en tredjeplass i ukens runde.

Vinn reise eller fotoutstyr!

Vil du se vinnerne fra forrige runde kan du klikke 12615>her. Husk: Det er fortsatt mange sjanser igjen til å vinne. Les om hvordan du blir med i konkurransene i 12189>denne artikkelen.

Dette var bare andre runde i konkurransen, av totalt ni. Hver rundevinner vil motta et engangs undervannskamera fra Kodak. Alle tre bilder fra hver runde blir med i konkurransen om et digitalt kamera.

Du kan også sende inn gode reisehistorier og bli med i konkurransen om en reisebok hver uke, og til sist en reise til 5.000 kroner i siste runde. Forrige rundes vinnere finner du 12587>her.