Resultatlisten

Her er resultatlisten med kortversjoner av vurderingene. Klikk deg inn på den enkelte omtale for å lese hele vurderingen. En terning er dårligst, og fem er best i denne testen. Ingen fortjener terningkast seks i denne runden.

Din mening

Hvilket flyselskap har de beste nettsidene? (Avsluttet)
Norwegian(48%) 156
SAS Braathens(11%) 36
Widerøe(9%) 30
KLM(7%) 23
Sterling(6%) 19
Ryanair(5%) 15
Lufthansa(3%) 10
Germanwings(2%) 8
Air France(2%) 8
Flynordic(2%) 7
SN Brussels Airlines(2%) 7
Blue1(2%) 5
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Dette er vår rangering av nettstedene og bestillingstjenestene. Hvem synes du er best? Gi din stemme i boksen til høyre.

Air France

Resultatlisten


Terningkast: 1

  Dette er en håpløs internettside; feilmeldingene er mange, det er vanskelig å navigere, det er lite informasjon, og håpløst å finne de billigste billettene.

Ryanair

Resultatlisten
Resultatlisten


Terningkast: 2

  Enkel tjeneste, lett å navigere. Lavprisleteren og bestillingstjenesten er for like, og valgmulighetene i lavprisleteren gir et litt feil inntrykk av hva den gjør. Ingen brukerstøtte per e-post. Skatter og avgifter blir føyd til først i tredje trinn i bestillingen, og i tillegg kommer flere avgifter som ikke vises i total i det hele tatt … Vi trekker ekstra ned fordi vi liker full åpenhet om alle avgifter og tillegg; vi liker ikke at det kommer snikende litt her og litt der.

SN Brussels Airlines


Terningkast: 2

  Tungvint, treg og uoversiktlig bestillingstjeneste på engelsk. Brukerstøtte kun på telefon. Uoversiktlige sider, men det finnes faktisk en lavpriskalender.

Flynordic

Resultatlisten
Resultatlisten
Resultatlisten
Resultatlisten


Terningkast: 3

  Enkel bestillingstjeneste, forholdsvis lett å finne de billigste billettene; men du må bla deg fram og tilbake fra dag til dag. Ingen internettsupport per e-post.

Germanwings


Terningkast: 3

  Forvirrende med språkblanding, kunne godt vært enklere å finne de billigste billettene. Ingen brukerstøtte for bestillingsspørsmål per e-post.

Lufthansa


Terningkast: 3

  Her er det meste du trenger av fasiliteter på et flynettsted; det er bestilling, oversiktlige sider med det meste du måtte ønske av informasjon og tjenester som bagasjesporing, nettinnsjekk med mer. Men ingen lettvint lavpriskalender, og stort minus at prisen ikke er angitt når du må velge flyvning.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Widerøe


Terningkast: 3

  Eksemplarisk brukerstøtte. - Dette vil vi ha mer av! Men bestillingstjenesten er tungvint; du må angi korrekt dato, og du må velge avgang før du får se prisen på utenlandsreiser. På innenlandsreiser får du imidlertid prisen med en gang, og det fungerer bedre.

Blue1

Resultatlisten
Resultatlisten
Resultatlisten
Resultatlisten


Terningkast: 4 -

  Lett å navigere seg fram til de billigste billettene. Enkelt og ærlig. Men ingen internettsupport per e-post.

KLM


Terningkast: 4

  Lett å finne billigbillettene, men sidene er kun på engelsk. Brukerstøtte både på e-post og telefon.

SAS Braathens


Terningkast: 4

  Ingen lavprissøker, og tungvint at du må via startsiden og endre dato for å bla deg gjennom kalenderen på jakt etter prisene. Men enkel og oversiktlig bestillingstjeneste. Pluss for tjenester som innsjekk via internett eller mobiltelefon.

Sterling


Terningkast: 4 +

  Lavpriskalender, enkel bestillingstjeneste som lar deg velge å få priser for inntil syv dager i forkant og etterkant av valgt dato, så her er det gode muligheter for å finne de gode prisene. Brukerstøtte kun på telefon. Noe forvirrende prisangivelser i resultatlisten. Alle skatter og avgifter er inkludert fra start.

Norwegian

Resultatlisten


Terningkast: 5

  Eksemplarisk lavpriskalender. Bestillingshjelp både på e-post og telefon. Informasjon om rutetider og prisspenn på de forskjellige rutene.

>> Klikk her for å gå tilbake til hovedartikkelen.