Prøv du også! Klikk <A TARGET="_top" HREF="http://asp.dinside.no/asp/reise/mal_rest_liste.asp">her</A>
Prøv du også! Klikk herVis mer

Restplasser: Søk og bestill helt enkelt

Bruker du restplass-funksjonen vår jevnlig? Nå vil du oppdage at den har blitt enda bedre! Vi har gjort jakten etter den billigste restplassen enda enklere!

Vi har gjort noen justeringer i restplasstjenesten som forhåpentligvis gjør at den har blitt enda bedre for deg som bruker!

Reisene hentes direkte fra nettstedene

Før hentet vi ut flere av restplassene via mellomledd som kunne føre til at restplassene ikke ble oppdatert så raskt som ønskelig. I dag hentes alle restplassene direkte fra operatørenes hjemmesider slik at vi nå kan kjøre oppdateringer på de siste restplassene hver time! Likevel blir ikke vår liste bedre enn de enkelte operatørenes egne lister. Enkelte oppdaterer ikke hver dag, og da kan turene være utsolgt før vi får nye opplysninger. Enkelte turer er også svært fulle, slik at med en enkelt tur solgt, så er turen utsolgt og du vil få negativt svar på din forespørsel til reisebyrået.

Flere reiser

I disse dager har vi over 400 restplasser i systemet fra blant annet Ving, Star Tour, Saga, Apollo, Detur, Always, Gulliver Vi har med de fleste store charteroperatørene, og derfor er også tilbudet fra operatørene blitt stort og variert. Dette bør gjøre det enda lettere for deg å finne den reisen du er ute etter!

Flere avreiseflyplasser fra Sverige

Vi har lagt til to avreiseflyplasser fra Sverige. I tillegg til å få oversikt over restplasser fra Gøteborg, kan du nå finne billige reiser fra Karlstad og Luleå – perfekt for deg som bor i nord!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lettere å få informasjon om operatøren

Vi har i tillegg gjort det enklere for deg å bestille akkurat den reisen du er ute etter. Sammen med prisen finner du en lenke med selskapets navn. Klikker du på den får du opp en ”pop-up” på skjermen din med informasjon om både telefonnummer direkte til charterselskapet, internettadresse, samt e-postadressen som benyttes for spørsmål og bestillinger.

Prøv du også

Har du ikke prøvd vår restplass-funksjon enda? Da er det på tide! Gå inn her og du kan søke mellom mange hundre restplasser til Syden de nærmeste ukene. Du kan sortere reisene etter pris eller avreisedato. Her kan du gjøre virkelig gode kupp! God reise og god sommer!