Restplasser fra 395,-

REISEKUPP: Rimini, Roma, Kroatia eller kanskje heller Zakynthos, Skiathos eller Mallorca? Her er ukens beste charterkupp.

Rovinj ligger på Istria-halvøya.Foto: Sanya Obsivac
Rovinj ligger på Istria-halvøya.
Foto: Sanya Obsivac Vis mer

Restplasser fra 395,-

  1. Ukens beste charterkupp


På toppen av denne ukens restplassliste, er fly tur-retur Oslo-Istria (Kroatia) for 395 kroner. Plusser du på 600 kroner, kan du få opphold inkludert.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 2. juni 2006. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser - gå til vårt RESTPLASSØK, som oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling som sms til din mobiltelefon - les mer om dette her.

Reis NÅ!

Vi begynner å bevege oss på tampen av billigsesongen, så ønsker du å komme deg en tur til Syden før masseflukten setter inn, bør du reise NÅ. Ennå er det mulig å få reiser til gode priser: 395 kroner for flyreise tur-retur Oslo-Istria (Kroatia), er vel ikke å kimse av. Det samme gjelder for en ukestur til Rhodos eller Dubrovnik: Flyreise og hotell inkludert for rett under 1.000 kroner er vel heller ingen ublu pris. Men det lønner seg som sagt å reise nå - før høysesongen setter inn med sin høye etterspørsel og høye priser.

>> LISTE: Her er ukens beste charterkupp!

Hva skal du ha på deg på stranda? Her er flotte bildespesialer med badetøy- og solbrillemoten:
Itsy bitsy bikini: Årets bademote for damene
Av med klærne, gutter: Årets bademote for menn
Storfin brillemote: Årets designersolbriller
Billig solbrillelykke: Årets billigsolbriller

Relaterte artikler:

Charterguide til Bulgaria
Finn din greske øyfavoritt
De "hemmelige" middelhavsøyene
TEST DEG SELV: Helt charterkonge?
Pristest: All inclusive