Restaurantmiddag med sengekos

DINE IN BED: George Clooney, Jennifer Lopez og Paris Hilton gjør det - hygger seg med sengekos med oppvartning fra servitører. Restaurantene bytter ut stolene til fordel for komfortable senger.

Restaurantmiddag med sengekos

  1. Amerikanske "Dine in Bed"


Kryp under dyna og la servitørene skjemme deg bort med god mat og drikke, mens du og din kjære koser dere under teppet. Det må vel være drømmedaten? Og tenk deg så deilig det må være å lene seg tilbake etter en god middag, og ta en liten middagslur før du trasker ut på gata igjen ...

>> Her kan du "Dine in Bed" i Amerika

HER KAN DU SPISE PÅ SENGEN:

Restaurantmiddag på sengen

Kunne du tenke deg å spise middag på restaurant med senger i stedet for bord og stoler? (Avsluttet)
Jaaaa, svært gjerne(45%) 194
Nei, aldri(30%) 128
Kanskje(25%) 106
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


London
Sheraton Park Tower Hotel i London har nylig startet med spesielle "Bedroom Boudoir Evenings". Den tredje fredagen i hver måned kan du krype ned i en av de cirka 30 sengene i restauranten, og nyte en treretters middag med god drikke til. Sengemiddagen koster fra 60 pund per person (norske kroner). Vær oppmerksom på at dette opplegget utgår i juli, august og desember.
Adresse: Sheraton Park Tower Hotel, 101 Knightsbridge, London.

Amsterdam
1999 var året for sengerestaurantenes begynnelse. Da åpnet Supperclub i Amsterdam, og B.E.D. åpnet i New York og Miami. Nå er det vel mange som har spist på sengen også før det, men sengespising i organiserte former sies å ha sitt utspring her. Supperclub har senere voskt til en kjede med restauranter med samme filosofi; i dag kan du spise hos supprclub i Roma og San Fransico, i tillegg til i Amsterdam.
Adresse: Supperclub, Jonge Roelensteeg 21, 1012 PL Amsterdam. (På nett: Klikk her.)

Roma
Tre år etter moderrestauranten åpnet, slo romerne dørene iopp for Supperclub Roma i 2002. Romerne har gode tradisjoner for å spise liggende, så dette konseptet var vel ikke så tungtfordøyelig i den italienske hovedstaden som mange andre steder.
Adresse: Supperclub Roma, Via de'Nari 14, 00186 Roma. (På nett: Klikk her.)

Moderne interiør hos Bed Supperclub i Bangkok.
Foto: Bed Supperclubs nettside Foto: Bed Supperclub Bangkok Vis mer


Bangkok
Dette er en moderne utgave av "dine in bed". "Hvem vil du gå til sengs med i natt?" er slagordet på restaurantens nettside ... Ikke vet vi, men dette er i alle fall en kombinasjon av en finere restaurant, klubb, kunstgalleri og scene - alt i ett.

Adresse: Bed Supperclub, 26 Soi Sukhumvit 11, Sukhumvit Road, Klongtoey-nua, Wattana, Bangkok 10110, Thailand. (På nett: Klikk her.)

>> Her kan du "Dine in Bed" i Amerika

Relaterte artikler:

New Yorks beste hamburgere
Tysklands beste restauranter
Verdens råeste barer
Londons beste barer