Restaurant i løse luften

Restauranten henger i en kran! Se de utrolige bildene.

Publisert
Sist oppdatert

De belgiske entreprenørene David Ghysels og Stefan Kerkhofs har kommet opp med et utradisjonelt og høytsvevende restaurantkonsept.

>> BILDESPESIAL

Restauranten består av et 22-seters spisebord, som blir blir heist opp med en kran. Middagen blir servert i luften, opptil 50 meter over bakken. Hvert sete roterer 180 grader, og hver gjest må spenne på seg fire sikkerhetsbelter.

LES OGSÅ: Innta et måltid på verdens dypeste, høyeste, største eller eldste restauranter.

Fem tonn

Her svever middagsgjestene 50 meter over bakken. Klikk på bildet over for å se flere bilder. Foto: Dinnerinthesky.com
Her svever middagsgjestene 50 meter over bakken. Klikk på bildet over for å se flere bilder. Foto: Dinnerinthesky.com Vis mer


Det spesialkonstruerte middagsbordet veier utrolige fem tonn, og kan i følge selskapet bli heist opp hvor som helst, så lenge det er plass nok.

Mennene bak selskapet planlegger å arrangere middagsselskaper med utsikt over Grand Canyon og Niagara Falls.

Problem for tissetrengte

Et middagsselskap i luften koster fra omtrent 75.000 kroner, skatter og avgifter inkludert. Prisen inkluderer leie av bord, kran og ansatte.

Betaler du mer kan du blant annet få en ekstra kran til å heise opp en plattform med musikere, som kan underholde middagsgjestene på 50 meters høyde. Under et tidligere arrangement ble et piano og en pianist heis opp i en kran.

Vanligvis varer selskapet i åtte timer, noe som kan bli tøft for tissetrengte middagsgjester - det er nemlig ikke noen do i luften.

>> BILDESPESIAL

Ekstern lenke: Se video av restauranten her

Kilde: News Limited


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer