Restaurant i løse luften

Restauranten henger i en kran! Se de utrolige bildene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De belgiske entreprenørene David Ghysels og Stefan Kerkhofs har kommet opp med et utradisjonelt og høytsvevende restaurantkonsept.

>> BILDESPESIAL

Restauranten består av et 22-seters spisebord, som blir blir heist opp med en kran. Middagen blir servert i luften, opptil 50 meter over bakken. Hvert sete roterer 180 grader, og hver gjest må spenne på seg fire sikkerhetsbelter.

LES OGSÅ: Innta et måltid på verdens dypeste, høyeste, største eller eldste restauranter.

Fem tonn

Her svever middagsgjestene 50 meter over bakken. Klikk på bildet over for å se flere bilder. Foto: Dinnerinthesky.com
Her svever middagsgjestene 50 meter over bakken. Klikk på bildet over for å se flere bilder. Foto: Dinnerinthesky.com Vis mer


Det spesialkonstruerte middagsbordet veier utrolige fem tonn, og kan i følge selskapet bli heist opp hvor som helst, så lenge det er plass nok.

Mennene bak selskapet planlegger å arrangere middagsselskaper med utsikt over Grand Canyon og Niagara Falls.

Problem for tissetrengte

Et middagsselskap i luften koster fra omtrent 75.000 kroner, skatter og avgifter inkludert. Prisen inkluderer leie av bord, kran og ansatte.

Betaler du mer kan du blant annet få en ekstra kran til å heise opp en plattform med musikere, som kan underholde middagsgjestene på 50 meters høyde. Under et tidligere arrangement ble et piano og en pianist heis opp i en kran.

Vanligvis varer selskapet i åtte timer, noe som kan bli tøft for tissetrengte middagsgjester - det er nemlig ikke noen do i luften.

>> BILDESPESIAL

Ekstern lenke: Se video av restauranten her

Kilde: News Limited