Rendezvous med gangsterne

SE DET: Mordere, bankranere, kidnappere og smuglere. Bli med til stedene hvor tidenes verste gangstere likviderte hverandre.>> Da Gangster Tours

Foto: Scott Olson/Getty Images/All Over Press Vis mer

Rendezvous med gangsterne

  1. Da gangster Tours


- Enhver kriminell av betydning i 1930-åra var på en eller annen måte knyttet til St. Paul i Midtvesten. Hvis du så etter en fyr du ikke hadde sett på noen måneder, ville du vanlgivis se på to steder: i fengselet eller i St. Paul. Var han ikke på det ene stedet, så var han på det andre, skal kidnapperen og bankraneren Alvin "Creepy" Karpis, og FBI-sjef J. Edgar Hoovers fiende nummer en, ha sagt.

Nå kan du følge sporene til gangsterne som gjør A-, B- og C-gjengene til nusselige babyer. Se for eksempel stedet der hvor den Napoli-fødte kriminelle morderen og mangemillionæren Al Capone på kjærlighetsdagen den 14. februar, gikk amok med maskinpistol, eller se hvor den uskjønne Edna "the kissing bandit" avledet vaktpersonell med heite kyss mens kompanjongene ranet banker.

>> Da gangster Tours

RELATERTE ARTIKLER

Boliviansk fengsel: På tur i kokainens verden

Foto: Peter Macdiarmid/Getty Images/All Over Press Vis mer


I FENGSEL: Guidet tur blant kokainlangere, drapsmenn og barnefamilier.

Les mer

Fenglende ferie

FANGESTEDER: Mordere, utbrytere, mestertyver og krigsfanger. Besøk de beryktede fangehullene og fengslene - fra Munkholmen til Robben Island.

Les mer

Jailhouse rock

Foto: Justin Sullivan/Getty Images/All Over Press Vis mer


TREND: Fangehull og torturkamre har blitt lukuriøse suiter og ferieopplevelser.

Les mer