Reisende julenøtter

Litt julemoro for late romjulsdager – løs DinSides julenøtter og vinn fine premier.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Dissende sideflesk etter julens utskeielser kan vi ikke kurere. Vil du derimot trimme hjernecellene en smule mellom ribbefett og kakeslagslag, er DinSide riktig sted å være. Løs våre julenøtter, og bli med i trekningen av fem reiseguider etter eget ønske.

Løs oppgaven

Juleoppgaven løser du på følgende måte: Finn løsningsordet direkte (loddrett i mørkegrønt), eller løs deloppgavene og finn svaret på den måten. Se nedenfor hvordan og hvor du sender svaret.

Reisende julenøtter

Et sted i verden

En bydel med sjarm - men hvor er dette?
En bydel med sjarm - men hvor er dette? Vis mer

Løsningsordet er på ti bokstaver. Det er navnet på et sted, nærmere bestemt en bydel i en av verdens storbyer. Området er populært blant turistene, og ligger på en liten høyde der du kan se utover denne vakre byen. Her kan du vandre i smale gater og trapper blant bygninger som fortsatt har et pittoresk landsbypreg over seg. Og utrolig nok - her finner du også en liten vingård - midt i storbyen. Vet du hvor dette er? Da har du allerede løsningsordet klart. Vet du det ikke, bør du kaste deg over deloppgavene som hjelper deg på vei.

Lykke til!

Konkurransen

Fant du riktig løsningsord? Det sender du til denne e-postadressen. Fem av de med riktig svar trekker vi ut som vinnere av reiseguider etter eget ønske. Husk å skrive navn og adresse som vi kan sende eventuell premie til, samt hvilke sted/land/område du ønsker deg reiseguider fra. Frist for å svare er 2. januar. Løsningen og vinnere blir offentliggjort torsdag 4. januar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ansatte i DinSide, og deres familier kan ikke delta i konkurransen.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.