Leli og Morten Wichstrøm i Caribbean Sailing Club er noen av de du kan treffe på årets reiselivsmesse. Foto: Kristin Sørdal
Leli og Morten Wichstrøm i Caribbean Sailing Club er noen av de du kan treffe på årets reiselivsmesse. Foto: Kristin Sørdal Vis mer

Reiselyst og -rabatter

Det er klart for årets reiselivsmesse - med messetilbud på opptil 50 prosent.

Publisert
Sist oppdatert

Lørdag og søndag er det åpent for publikum på årets reiselivsmesse på Lillestrøm. Her kan du møte både verdensstjerner som Elvis og norgeskjendiser som Himmelblå-skuespillere.

Elvis stiller selvsagt på USA-standen, mens Himmelblå-skuespillerne (uvisst hvilke) sal promotere Helgelandskysten. Det er uvisst til hvilke tidspunkter stjernene vil stille, eller når du eventuelt får beskjeden om at Elvis has left the building ...

Messen har åpent for publikum fra kl. 10 til 18 på lørdag, og fra kl. 10 til 17 på søndag (16. og 17. januar).

Det koster 150 kroner for voksne, 60 kroner for barn eller 250 kroner for familien (to voksne og to barn). Barn under 12 år går gratis.

Muligheter for fristende mat og smaksprøver.
Muligheter for fristende mat og smaksprøver. Vis mer


Mindre å se

Årets messe er mindre enn tidligere års messer. Ifølge nettsidene til Reiseliv 2010, er det til sammen 464 utstillere fra inn- og utland på årets messe. Dette til sammenlikning med Reiseliv 2009, hvor det ifølge DinSides messerapport var over 500 utstillere. Prisen på inngangsbilletten for voksne har også steget ganske betraktelig, på tross av at omfanget er mindre; fra 120 kroner per voksen i 2009, til 150 kroner i 2010 ...

Imidlertid kan du på årets messe få fotoinspirasjon på samme sted og på samme billett som til årets reiselivsmesse. Det arrangeres fotomesse parallelt med reiselivsmessen, hvor du kan treffe kjente fotografer som Morten Krovold og Albert Watson - som holder foredrag ov viser frem sine bilder. I tillegg vil de store produsentene og utstyrsleverandørene av fotoutstyr vise nyheter - og du kan kjøpe utstyr til messepris.

Messetilbud

På tross av færre utstillere, er det likevel mange messetilbud du kan la deg friste av. her er noen av de vi plukket opp da vi besøkte messen på fagdagene i forkant av publikumsdagene. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en komplett liste med alle messetilbudene, men kun et utdrag:

KinaReiser: Gir 500 kroner og 1.000 kroner i rabatt på utvalgte reiser. I tillegg "spertilbud" til Beijing og Hongkong (kun fly) til 4.755 kroner med Finnair eller 4.465 kroner til Beijing med China Southern Airlines.

CasaVacanze: Opptil 35 prosent rabatt på feriehusleie på diverse utleieobjekter i Frankrike og Spania.

Solgruppen: Til Albir (Spania), opphold i leiligheter med to rom og to bad, rett ved stranden, gratis fysikalsk behandling. To uker fra Oslo fra 5.990 kroner, sju uker fra 12.990 kroner.

Reiselyst: Tilbud på cruise medd Norwegian Cruise Line: Ni netters cruise fra Barcelona, inkludert fly fra Oslo til 6.990 kroner per person. Sju netters cruise fra Venezia, inkludert fly t/r Oslo: 8.990 kroner per person.

Spitsbergen Travel: Spitsbergen Explorer Cruise - åtte dager langs vestkysten av Svalbard, samt Bjørnøya - gir deg 15 prosent rabatt på ordinær lugar eller 20 prosent rabatt på suite. Svalbardopplevelser - fly t/r Oslo, overnatting i tre eller fem døgn på Spitsbergen Hotel - 6.900 kroner.

Hurtigruten: Samme tilbus som Spitsbergen Travel på Spitsbergen Explorer Cruise (du reiser med Hurtigrutens Fram). I tillegg opptil 50 prosent rabatt på cruise langs norskekysten på utvalgte avganger i april og september. Også 15 prosent rabatt på hel og halv rundtur i hele 2010.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer