Reisekupp til tusen

Fortsatt knallbillig. Reis nå, før det er for sent. Her er et utvalg reiser fra 745 kroner, flere finner du i restplassoversikten.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er fortsatt tid for de gode reisekjøpene. Følger du med på restplassoversikten finner du nå i omkring 100 reiser til Syden forl mindre enn 1.000 kroner. Vi regner med at moroa fortsetter noen uker til, før reisekåte familier med høstferie i sikte fyller alle fly og hoteller til randen. Når er høstferien? Det finner du ut her.

Sydenfly under 1.000 kroner

Det er billige reiser å få til blant annet Tunisia, hvor dette bildet er tatt. <I>Foto: Berit Fjell</I> Foto: Berit Fjell Kamhaug
Det er billige reiser å få til blant annet Tunisia, hvor dette bildet er tatt. Foto: Berit Fjell Foto: Berit Fjell Kamhaug Vis mer

Selv om nyhetene svømmer i flomkatastrofer fra Mellom-Europa, er det den sedvanlige sommerheten som råder langs Middelhavets salte strender. Aller billigst er det om du skaffer bosted selv, men vær klar over at det enkelte steder kan være en utfordring. August er den store feriemåneden i de fleste europeiske land.

 • Se mer enn tjue reiser til under tusen kroner her. Blant destinasjonene er Roma, Venezia, Malaga, Alanya, Menorca, Santorini og Tunisia.
 • I samme prisleie får du også reiser fra Sverige. Se selv i restplassoversikten, kryss av for reiser fra utlandet.

  Med hotell fra like under tusenlappen

  Du kan faktisk også sikre deg overnatting inkludert for under tusen kroner. Du reiser riktignok uspesifisert, og vet dermed ikke på forhånd hvor du vil havne, men for den uten for stive krav til kvalitet og standard er dette et supert alternativ. Vi finner mer enn 80 reiser der hotell er inkludert, for under 1.500 kroner. Mest fra Oslo, men også fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Sandefjord.

 • Et utvalg reisekupp med hotell fra 995 kroner. Her finner du reiser til både Tyrkia, Spania, Bulgaria, Hellas, Kypros og Tunisia.
 • Rutefly

  Det er også høstkupp på rutefly nå. For eksempel Stavanger - Aberdeen for i overkant av 500 kroner. Mer om kupp med rutefly finner du i denne artikkelen.

  Ut på tur?

  DinSide Reise har de nyttige reiseplanleggingsverktøyene.

 • Fergekalkulatoren
  - Få oversikten over fergeselskapenes tilbud.

 • Reiseguiden
  - Sjekk ut lesernes beste reisetips, eller del ditt beste reisetriks med andre.

 • Valutakalkulatoren
  - Hvor mye er en bath? Eller en euro? Valutakalkisen har svaret.

 • Slik kan du reise billig
  - Sjekk DinSide Reises artikkelsamling om budsjettreiser.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer