Tunis. Nå får du rimelige reiser til Tunisia.
Tunis. Nå får du rimelige reiser til Tunisia.Vis mer

Reisekupp til Tunisia

Tunisia dominerer listen over de billigste feriemulighetene. Er du klar for varme? Les videre.

Nord-Afrika, brennende het sol, lange strender og verdens mest berømte ørken kun et steinkast av en flytur unna. Tunisia har fått sin plass i Syden, og vi lar oss friste. Det kan imidlertid se ut som om noen av turoperatørene har satset litt vel hardt. Ukesturer til Tunisia helt fram til sommerferien ligger nå til billigsalg i restplassmarkedet.

- Tunisia er et spennende land, men det er relativt nytt som reisemål. Nå i startfasen kjører vi med lave priser, men det blir dyrere, lover markedsjef i turoperatøren Detur, Frank Næss. I Tunisia kan du kombinere sol og bad med kultur og opplevelser. Arrangerte aktiviteter inkluderer Sahara-utflukter, møte med beduinfolket, eller en tur i romerske spor til eldgamle Karthago.

Normalpris på en ukestur til Tunisia ligger rundt 4 - 5.000 kroner, alt avhengig av sesong. Prisene ligger nå på rundt en halvpart av dette. Frister ikke Tunisia, får du nå også billige reiser til Malaga, Hellas, Malta og Gran Canaria. Vi har samlet de aller billigste tilbudene til Syden her.

Billig fra Sverige

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sist uke skrev vi at dumpingprisene fra Sverigetil London gikk mot sin slutt. 500 svenske kroner er spottpris, og det er også turoperatørene klar over. Denne uken peker pilen opp, billigste flytur koster SEK 895, og ønsker du å reise neste helg ligger prisen fra SEK 1.195.

Føler du deg fristet, anbefaler vi deg dermed å slå til nå. Sannsynligheten er nå større for at prisene vil gå opp enn ned. Roma, Barcelona, Mallorca og Costa del Sol står også på billiglisten. Men det aller beste kuppet er vel en to ukers tur til Barbados for SEK 1.900. Sjekk ukens beste tilbudfra Sverige her.

Langt vekk uten å tømme reisekassa

Brasil, Egypt, Thailand, Mexico og Karibia. Høres bra ut? I mars måned er det restsalg på eksotiske langturer. Prisene svinger fra kr 6.000 for to uker i Brasil til kr 9.500 for tilsvarende tur til Thailand. Vi har også tatt med de beste tilbudene til populære Egypt. Fly ned koster fra kr 3.498, to uker med hotell får du fra kr 3.998. Her er de beste kuppene til langtvekkistan.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.