Reisekupp til storby og strand

Nå får du to uker på Kanariøyene for 2.995 kroner eller storbyweekend i europeiske storbyer med to-tre overnattinger for under 3.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Utforsk Helsinki i høst. Fly og tre netter for 2.335 kroner.<I><br />
Foto: Finlands Turistkontor</I>
Utforsk Helsinki i høst. Fly og tre netter for 2.335 kroner.
Foto: Finlands Turistkontor
Vis mer


Helsinki og London utmerker seg som rimelige storbydestinasjoner, mens Kanariøyene er ganske fremtredende på billigtoppen til Syden.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 7. november. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte charterpriser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

To uker under 2.995,-

Er du ute etter sol og varme, er det til Kanariøyene du finner de fleste av de beste reisetilbudene akkurat nå. Du får to uker på både Gran Canaria og Tenerife for 2.995 kroner – og det både fra Oslo, Bergen og Trondheim. For deg med ønske om et noe mer eksotisk strandreisemål, kan kanskje Tunisia være et alternativ? Her får du to uker med hotell for 2.890 kroner.

Sjekk noen av ukens beste reisekupp her:

 • 20 norske sydenkupp under 2.995 kroner.
 • Storby og eksotisk

  For deg som søker etter noe enda mer eksotisk har vi søkt oss fram noen gode kjøp til fjernere destinasjoner. Hva med en uke på Barbados for 7.590 kroner eller kanskje heller fem dager i Dubai for 7.150?

  Vi har også lett oss fram til gode tilbud til typiske storbydestinasjoner. Nå kan du få fly og to dager på hotell i både London, Wien og Barcelona for rundt 3.000 kroner og mindre. Eller hva med finsk sauna i Helsinki: Du får fly og tre netter på hotell i den finske hovedstaden for 2.335 kroner.

 • Storby og eksotiske reisetilbud.
 • Ukens Harry

  Tradisjonen tro kan svenskene tilby rimeligere sydenkupp enn oss også denne uken. Du får fly fra Stockholm til Costa del Sol for 997 norske kroner, og en uke på Gran Canaria med hotell inkludert for 1.664 norske kroner.

 • Beste svenskekupp: 20 under 2.420 norske kroner.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer