Reisekupp fra 450 kroner

Fly to for én i Norge, for tilbudspriser til Asia og for restplasspriser til Syden. Her er ukens reisekupp.

Prisene i denen artikkelen er innhentet 4. februar 2005. Restplasser og tilbudspriser er ferskvare, og vi må ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasspriser, gå til vårt restplassøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.

Strendene på Mallorca er nok øde for tiden, men det er mye å se på den spanske øya selv om badetemperaturen ikke frister.
Strendene på Mallorca er nok øde for tiden, men det er mye å se på den spanske øya selv om badetemperaturen ikke frister. Vis mer


Charterkupp

Charterselskapenes restplasslister byr på priser ned i tusenlappen for enten kun fly, eller endog fly og overnatting i en uke på visse chartersteder. Merk at den billigste reisen med hotell inkludert for 998 kroner går til Mallorca, og rapportene derfra sier at det ikke akkurat er bikiniføre på den spanske øya for tiden. Men hyggelig shopping og sightseeing er det jo selvsagt muligheter for, uansett temperaturer.

De billigste charterprisene er kun-fly-tilbud for rundt tusenlappen til destinasjoner som Madeira, Agadir og Sharm El Sheikh. En uke med bosted inkludert kan du få i Tunisia eller på Madeira, for rundt 1.600 til 1.700 kroner.

>> Klikk her for å se de norske restplasskuppene

Restplassprisene fra svenske flyplasser ligger på rundt det samme som de norske; du kan fly til Agadir, Madeira og Marokko for rundt 1.000 svenske kroner, og ønsker du bosted inkludert, koster det fra rundt 1.600 til 1.700 SEK.

>> Klikk her for å se de svenske charterkuppene

Flypriser til Asia

Charertrafikken startet denne uken opp reisene til Thailand igjen, og kanskje er det derfor ruteflyselskapene kjører kampanje på Asia-destinasjonene. Uansett, her er noen ferske flytilbud til Asia:

  • Zolong.no: Kuala Lumpur fra 6.510 kroner
  • Zolong.no: Singapore fra 6.520 kroner
  • Zolong.no: Dehli fra 5.240 kroner
  • SAS Braathens: Shanghai fra 5.700 kroner
  • SAS Braathens: Beijing fra 5.700 kroner
  • SAS Braathens: Tokyo fra 6.480 kroner

2 for 1

Widerøe flyr ikke til Asia, men har tilbudspriser på direkteruter, i klassen "fly 2 for 1". Dere kan altså reise to stykker for prisen av en, på alle direkteruter i inn- og utland. Tilbudet gjelder for reiser i perioden 25.januar t.o.m 28.februar. Prisen på alle innlandsreiser er kr 898 kroner tur/retur for to personer, og alle utlandsreiser kr 1.198 kroner tur/retur for to personer. Eksempelvis kan to personer reise fra Bergen til Aberdeen for 1.198 kroner, eller fra Stavanger til Newcastle for samme pris.

Båtferie

Holder du deg helst til hjemlige trakter, kan det kanskje friste med en hurtigrutetur? Nytt på den fronten er at SmartClub selger reiser med Hurtigruta for spesialpris for sine medlemmer; 4.750 kroner for fly Oslo-Trondheim, to døgn på Hurtigruta, en overnatting på hotell i Tromsø og fly tilbake til Oslo.

>> Sjekk også vår artikkel med båtcruisepriser i vinterferien, fra tidligere denne uka; her er det mange gode tilbud.