Det er fortsatt varmt og godt syd i Europa. Og nå er det i tillegg billig å reise dit.<br />
Foto: Gry Sagen Erni Foto: Gry Sagen Erni
Det er fortsatt varmt og godt syd i Europa. Og nå er det i tillegg billig å reise dit.
Foto: Gry Sagen Erni Foto: Gry Sagen ErniVis mer

Reisekupp: Bunnpriser til Syden

Nå er det sydenreiser i bøtter og spann til salgs for under en tusenlapp. Stort billigere blir det knapt, så kan du pakke kofferten og dra, gjør du det nå.

Som i vår flommer reisemarkedet over av ultrabillige sydenreiser. Kan du og vil du kommer du deg nå til varmere strøk for priser som er en femtedel av det du måtte betale for fire uker siden. Det er spesielt Apollo som dumper prisene nå – først og fremst til reisemål i Hellas. Den grekofile kan med andre ord glede seg. Reisemarkedet kan du selv følge daglig på DinSides restplassoversikt.

To aktører i spissen

Det er svært mye ledig i markedet nå, og mange aktører opererer med priser under to tusen kroner. Men det er Apollo og Ving som er først ute med de aller hyggeligste prisene – de som gir deg solferie for priser 14643>under tusen.

De andre aktørene henger foreløpig etter i svingene her. Det er bare unntaksvis vi finne slike priser hos Saga, Gulliver og Star Tour nå, og da gjerne på turer med avreise samme dag. Erfaringsmessig vil dominansen som vi ser fra Apollo og Ving brytes de kommende dagene. Konkurrentene kan neppe sitte å se på at flysetene går tomme sydover fordi andre selger tilsvarende reiser billigere.

Mexico på vei inn

Reisekupp: Bunnpriser til Syden

  1. Tabell: Syden under tusen

Syns du sensommeren i Europa blir for hektisk eller kjedelig? Apollo tilbyr nå flytur til Aztekernes og Mayaenes rike for 4298 (avreise 22.8.). Fra ruteoperatører som flyr til Mexico finner vi priser som ligger på omkring 1000 kroner mer (eks. KLM/Braathens kampanjepriser til Mexico fra 5514 og Geotours/ebookers med 5520). Apollo tilbyr også Mexicoturer med spesifiserte hotellrom i to uker for 5998.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Følg med, hver dag

I vår oppdaterte restplassoversikt kan du selv følge de aller siste og beste tilbudene på reisemarkedet. For å se hva andre synes om ditt reisemål, eller for å komme med dine egne meninger – sjekk Din Reiseguide. Pass også på å send inn dine beste feriebilder og reisehistorier til vår store Sommerkonkurranse der du kan vinne reisebøker, en reise og fotoutstyr.