Irland. Er det en bensinpumpe eller? Nei, her pumpes Murphy Lager!
Irland. Er det en bensinpumpe eller? Nei, her pumpes Murphy Lager! Vis mer

Reisekupp: Billig ferie til Irland!

Fellesferien nærmer seg med stormskritt og charterselskapene selger seg tomme for sydenreisene. Her er våre favoritter for neste uke.

Publisert

For de av oss som ikke har fått spikret ferieplanene kan disse dagers prislister se dystre ut. Lite er ledig og det som er ledig selges som regel til fullpris og vel så det. Du kan selv sjekke de aller siste tilbudene i vår oppdaterte restplassoversikt.

Ukens favoritt!

Vi har som vanlig tatt en titt på markedet og lett frem neste ukes aller beste reisetilbud. Vårt gode råd? Irland! En uke på den frodige øya får du nå fra 2.895. Saga Solreiser har tilbudet.

- Vi flyr ukentlig til Shannon i Irland, derifra velger de fleste å leie bil eller sykkel og så ture rundt i det flotte landet, sier driftsansvarlig i Saga Marie-Anne Zachrisson. Irene er veldig hyggelige mennesker som virkelig kan dette med turisme.

Frister aktiviteter som golf, fiske og turer i flott natur er Irland stedet for deg. I tillegg byr den grønne øya på en misunnelsesverdig pubkultur. Første ledige avreise går i morgen, den 24. juni, men det er fortsatt ledig på avganger den 1. juli, 8. juli og 22. juli.

Billige sydenturer?

Det nærmer seg fellesferien og det merkes også på restplassene. Stadig færre og stadig dyrere. Du kan fortsatt gjøre kupp men du må belage deg på å betale opp mot 3.000 kroner for en uke med hotell. Denne ukes billigste går fra Gøteborg til Mallorca den 24. juni for kr 1.895, arrangør er Always. Her er oversikten over de billigste turene som er tilgjengelig nå.

Ukens ti beste reisekupp!
StedAvreisestedAvreiseOperatørVarighetPris
MallorcaGøteborg24/06AlwaysEn ukekr 1.895
IrlandOslo24/06Saga SolreiserEn ukekr 2.895
IbizaOslo26/06Saga SolreiserEn ukekr 2.995
AlanyaÅlesund26/06DeturEn ukekr 2.198
MallorcaOslo27/06Ving ReiserEn ukekr 2.995
MallorcaOslo27/06Ving ReiserTo ukerkr 3.995
IrlandOslo01/07Saga SolreiserEn ukekr 2.995
BulgariaOslo05/07Star TourEn ukekr 1.998
TunisiaOslo05/07Star TourEn ukekr 2.399
AlicanteOslo06/08Star TourTo ukerkr 2.399
Tilbudene er hentet inn 22. juni 2000. Vi tar forbehold for eventuelle endringer.


Reise billlig?

Det er ikke kun flybilletten som avgjør prisen på ferien. For flere tips om hvordan du gjør årets ferie rimelig kan du ta en titt på vår oppdaterte skole, Reis Billig!. Husk også å sjekk restplassoversikten for de aller siste prisene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer