Reisedingsene du må ha

Et must for deg som reiser ofte.

Perfekt til å ha iPod, iPad eller bøker i. Foto: Per Ervland
Perfekt til å ha iPod, iPad eller bøker i. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nærmest en selvfølge å ha med seg pass, koffert, klær og slikt når du skal på ferie. Men dersom du reiser ofte, er det enkelte småting som kan være greit å ha med seg i håndbagasjen.

Sjekk ut disse fire reisetingene!

1. Genial reisepute

Hvis du vet at det blir mye stillesitting i vente, enten på fly, tog, båt eller bil, er det fint å ha med seg en reisepute. Og nei, vi tenker ikke på en oppblåsbar pølse som du sliter med å blåse opp, og som ligger rundt nakken som en nakkestøtte.

Med dette mener vi en ordentlig reisepute.

Hästens reisepute har allerede rukket å bli en favoritt i DinSide. Den koster 550 kroner, men til tross for sin stive pris er den absolutt verdt hver eneste krone.

Dette er en sammenbrettbar dunpute som du kan bruke på flyturen eller på hotellet, slik at du alltid har med din egen dunpute. Ta på putetrekk og det blir både hygienisk og luksuriøst.

Den er dessuten genial til å bære med seg iPod, iPad eller en bok i, og tar ikke så stor plass heller.

Reiseputa fås kjøpt hos Hästens.


2. Krøllete kart

Kart er nyttig når du er på ferie, men det er et helsiken å brette sammen. Det hadde nok designeren Emanuele Pizzolorusso i tankene da han laget dette kartet for produsenten Palomar.

Det krøllete kartet har fått navnet "Crumpled City Map" og er 100 prosent vanntett. Som navnet tilsier kan du krølle det sammen uten å være redd for at det skal bli ødelagt, og det er laget av et spesielt materiale som gjør det lett å bære med seg.

Kolleksjonen inkluderer noen av verdens mest kjente byer, som London, Tokyo, Paris, Roma, Barcelona og Amsterdam. En praktisk liten bæreveske medfølger også.

Pris: 12 pund. Selges på The Lollipop Shoppe


3. Multiverktøy for take away-mat

«Eatensil» heter oppfinnelsen som nettsiden Just Eat står bak. Det overdimensjonerte Swiss-Army Knife-verktøyet inneholder følgende:

 • Spisepinner
 • Pizzakutter
 • Gaffel
 • Skje
 • Flaskeåpner
 • Du er med andre ord klar for å spise - uansett matrett!

   Eatensil ble utviklet basert på en undersøkelse besvart av 2000 Just Eat kunder, hvor det viste seg at folk flest får mest glede av å spise take away-mat på den autentiske måten. Over halvparten (51 prosent) sa at de foretrakk å spise nudler og annen kinesisk mat med spisepinner. Tilsvarende sa 70 prosent av de spurte at en pizzakutter var en viktig del av kjøkkenutstyret, skriver Just Eat på bloggen sin.

  Pris er foreløpig ukjent.

  "Eatensil" har alle spiseredskapene du trenger. Foto: blog.just-eat.no
  "Eatensil" har alle spiseredskapene du trenger. Foto: blog.just-eat.no Vis mer


  4. Pen og praktisk reisemappe


  Britiske Smythson er kjent for å lage lekre skinnprodukter, som for eksempel lommebøker, passlommer og mapper.

  Denne skinnmappen koster litt over 2.000 kroner, men den rommer det meste du trenger på en reise. Her er det en lomme for passet, en for vekslepenger, en for boardingkort, en for billetter og en for det du måtte ønske. Utrolig praktisk, ettersom det stadig blir en del papir å holde orden på under reisen.

  Den kommer også i ulike farger.

  Reisemappe fra Smythson, cirka 2.050 kroner. Foto: Produktbilde: Smythson
  Reisemappe fra Smythson, cirka 2.050 kroner. Foto: Produktbilde: Smythson Vis mer


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer