Biztravel lover sine kunder refusjon dersom fly fra utvalgte selskaper er mer enn 30 minutter forsinket til bestemmelsesstedet.
Biztravel lover sine kunder refusjon dersom fly fra utvalgte selskaper er mer enn 30 minutter forsinket til bestemmelsesstedet.Vis mer

Reisebyrået dekker flyforsinkelsen!

Et reisebyrå på Internett tilbyr nå å gi refusjon dersom flyet ditt er forsinket!

Reisebyrået Biztravel som opererer på nettet genererer nå billettsalg i hopetall med sitt nye tilbud: De lover nemlig refusjon av flybilletter dersom flyet er forsinket eller kansellert. Og det er flyene ofte… I mars var mellom 20 og 25 prosent av de store amerikanske selskapenes flygninger forsinket med mer enn 15 minutter.

Fem flyselskaper

Reisebyrået Biztravel lover sine kunder refusjon ved forsinkelser eller kanselleringer. De har plukket ut fem flyselskaper - Air France, American Airlines, British Airways, Continental Airlines og US Airways. De som bestiller reiser med disse selskapene gjennom dette byrået er garantert refusjon ved forsinkelser og kanselleringer.

  1. Dersom flyet ankommer målet mer enn to timer for sent eller er kansellert på reisedagen, får du full refusjon

  2. Dersom flyet er mer enn én time forsinket til reisemålet får du 200 dollar refusjon

  3. Er flyet mer enn 30 minutter forsinket får du 100 dollar i refusjon

Det gis ikke refusjon dersom forsinkelsen skyldes mekaniske problemer, og du må be om kompensasjon innen 24 timer etter problemene oppstod. Klagen kan selvsagt leveres via Internett… om du ønsker det.

Også andre garantier

Og selskapet stopper ikke her: De garanterer for en mengde andre forhold også. Som for eksempel at du skal få det setet du har bestilt, at selskapet skal svare hurtig på telefon og e-post, og at de skal gi rask respons på forespørsler til kundeservice. Selskapet garanterer altså både for eget servicenivå, og for de utvalgte flyselskapenes tilbud. Beløpene strekker seg fra ti til 200 dollar, til full refusjon som beskrevet ovenfor.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bestillinger strømmer på

Etter betydelig oppmerksomhet i media på grunn av dette tilbudet har Biztravel oppnådd det de antakeligvis var ute etter: Et rush av bestillinger. Allerede første dag etter at tilbudet ble kjent fordoblet de salget. Faktisk fikk de så stor trafikk at nettstedet var nede i perioder like etter at nyheten om garantien kom ut.

- Mindre enn ti prosent av våre kunder vil be om refusjon, spår mannen bak tilbudet, Hal Rosenbluth.

Flere vil komme

Dette er et reisebyrå som retter seg spesielt mot forretningsreisende i små selskaper. Men det er også mulig for privatpersoner å bruke selskapets tjenester. Dessverre kan du kun benytte dette tilbudet om du har kredittkort utstedt i USA eller Canada. Har du det, er det mulig å bli medlem hos Biztravel og bestille reiser herfra.

Men regn med at andre kommer etter. Når ett byrå over natten kan fordoble sitt salg på grunn av endret kundeservice kan du definitivt være sikker på at flere følger etter. Best av alt - dette gir også håp om at flyselskapene vil komme etter med bedre ordninger for passasjerene i tilfelle forsinkelser.