Reise til Thailand nå

Foto: Inga Holst


Thailand kom raskt igang med gjenoppbyggingen etter tsunamien i desember i fjor. Nå ønsker turistnæringen i Thailand turistene tilbake. DinSide reiste rundt i Krabi- og Phuket-området som ble mindre skadet, og her er det ingenting som tilsier at folk skulle få problemer med å besøke området.

Den populære feriebyen Khao Lak ble totalskadet, og her vil det ta tid før infrastrukturen er så tilfredsstillende at det er gunstig å dra dit.

Hotelleier og president i Thai Hotel Association, Prasert Chanpolngam, mistet hele sitt splitter nye hotell Khao Lak Princess Resort i tsunamikatastrofen. Han sier i et intervju med DinSide at han ønsker turistene tilbake.

- Vi åpner snart igjen og vi ønsker turistene tilbake. Det er viktig for oss at turistene kommer tilbake, sier Chanpolngam.

Les mer:
HELE SAKEN: Ber turistene komme tilbake

Denne vaktbåten ble blåst flere hundre meter opp på land da tsunamien rammet Khao Lak. Nå blir båten tsunamiminnesmerke i Khao Lak. Foto: Inga Holst
Denne vaktbåten ble blåst flere hundre meter opp på land da tsunamien rammet Khao Lak. Nå blir båten tsunamiminnesmerke i Khao Lak. Foto: Inga Holst Vis mer


Reiseråd fra Utenriksdepartementet

Grunnet uro i Songkhla, Pattani, Yala og Narathiwat, ber Utenriksdepartementet norske borgere om å utvise stor aktsomhet og om å kontakte ambassaden i Bangkok for registrering og oppdatert informasjon.

Les mer:
Farlige land

>>> Tilbake til innledningen