Reis to for prisen av én

PRISTEST: Fly to personer tur-retur Oslo-Roma for 3.408 kroner, eller fly og bo i fire netter for 5.600 kroner. Det er prisvinnerne i vår pristest til Roma.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Opplev denne utsikten for fra 1.700 kroner per person.
Opplev denne utsikten for fra 1.700 kroner per person. Vis mer

Din mening

I hvilken storby vil du helst møte våren? (Avsluttet)
Roma(61%) 229
Paris(25%) 94
London(14%) 51
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Det er imidlertid ikke noe problem å betale mer, om du skulle ønske å kutte ned på reisekassa til fordel for større beløp på reiseregningen. Pristaperne i denne testen tar 6.610 kroner for flyreisen, og 12.206 kroner for hele pakken med fly og overnatting.

Om testen

Roma i april: 17 deilige varmegrader på dagtid, og 10 behagelige grader om natten ...

Vi har valgt medio april som aktuelt reisetidspunkt i vår pristest, og har sjekket priser på både kun flybilletter og på pakkepriser med fly og hotell inkludert. Vi har sjekket prisen på en langhelg i forbindelse med helgen lørdag 16. og søndag 17. april, med fire overnattinger der dette er mulig - og vi har vært fleksible i forhold til i hvilken retning vi strekker helgen.

Vi har sjekket prisene hos til sammen 13 flyselskap og reisearrangører; fra charterselskap til nettreisebyråer og billigflyselskaper. Noen av selskapene vil du finne i begge prisoversiktene, mens andre kun er representert ett sted.

Spar 1.600 kroner på flybilletten

Vi har sjekket flyprisene tur-retur Oslo-Roma hos til sammen 12 flyselskaper og reisebyråer, og prisene spriker fra 1.704 kroner til 3.305 kroner per person. Velger du billigste alternativ, skiller det kun en drøy hundrelapp på at du får to billetter til prisen for én hos den dyreste reisearrangøren.

Billigst akkurat nå er KLM, som er det flyselskapet som dominerer billigtoppen hos de aller fleste nettreisebyråene. Prisen er en kampanjepris, så her bør du reagere raskt.

>> Klikk her for flyprisene

Spar 6.500 kroner på hele pakken

I vår pakkeprisoversikt finner du 14 priser fra åtte reisearrangører. Billigste tur her koster 2.800 kroner per person for fly tur-retur og overnatting på billigste hotell i fire netter. Til sammen kommer dette på 5.600 kroner for to, med overnatting i dobbeltrom. Dyreste kandidat tar mer enn det dobbelte for sitt billigste alternativ i ønsket tidsrom; her må vi ut med 12.206 kroner for fly og overnatting i fire netter for to personer i delt dobbeltrom.

Når det gjelder overnatting, er det selvsagt forskjeller i standard på hotellet, men dette er resultatene når vi har lett etter billigste alternativ hos alle reisearrangørene og flyselskapene i denne testen.

>> Klikk her for pakkeprisene

>> Klikk her for flere artikler fra Roma