Reis på gratisferie

Et nytt reiseselskap søker 200 reiseglade som kan teste turene deres.

Reis på gratisferie


Det høres for godt ut til å være sant. Reise på ferie - helt gratis?

Men det stemmer altså. Det er det nye reiseselskapet GO, som lanseres i april, som leter etter 200 personer som skal teste pakketurene deres.

GOs konsept er opplevelsesreiser, så de heldige testpersonene kan bli sendt til destinasjoner som Karibia, Disneyland, London, Filippinene eller Finnmark.

- Alle er velkommen til å melde seg som testkunder. Vi er på jakt etter opplevelseshungrige kvinner og menn fra hele landet og i alle alderskategorier, sier administrerende direktør Børre Berglund i en pressemelding.

Ikke for de kamerasky

Det er selvsagt et lite catch. Du vil bli filmet under turen, og må være med på en evaluering av reisen i etterkant.

Grunnen til at GO vil gi 200 personer gratis ferie, er at de vil sørge for at pakkereisene er så bra som de lover. Da er tilbakemelding fra 200 "helt vanlige" ferieturister viktige. De heldige utvalgte får beskjed om hvor de skal reise i begynnelsen av februar.

Her kan du melde deg på: www.gonow.no

Du kan velge mellom åtte ulike reisepakker:

 • GO Beach. Lev som en ”ekte Robinson”, og føl på kroppen hvordan det er å bo på en øde øy i 24 timer. 6 dagers overnatting på hotell på Filippinene.
 • GO Cruise. 7 dagers luksus på Freedom of the Seas. Opplev blant annet Jamaica og Haiti, og bad i Karibias svar på Niagara-fossen.
 • GO Family. Opplev spektakulære Disneyland Paris fra luftballong, og spis frokost med Donald. Full fart og spenning om dagen – slapp av med to overnattinger på Disney-resort.
 • GO City. Shopping Hopping i London og Paris. Oxford Street den ene dagen, og Champs Elysees den neste.
 • GO Active. Skikjøring i bratte fjellsider i den helt spesielle Aostadalen i Italia. Nyt 4 overnattinger blant noen av Alpenes høyeste fjell.
 • GO Active. Eksotisk snøscootersafari med praktfulle naturopplevelser på Finnmarksvidda. To netters overnatting på Alta Igloo Hotel.
 • GO Sport. Møt en kjent norsk fotballspiller på kick-off under EM-kampen Norge-Bosnia. Etterpå ser du kampen sammen med 25.000 kampklare supportere.
 • GO Music. Vorspiel og nachspiel med hip-hop stjernen Snoop Dogg. Konsert i VIP-style i Oslo Spektrum.
 • Artikkelen fortsetter under annonsen

  GO er ikke det eneste reiseselskapet som sender folk avgårde på gratisferie. Flere av de andre selskapene gjør det samme når de skal teste ut sine nye pakkereiser.

  Initiativtakerne bak GO er Reitan-gruppen og SAS.