Reis, kok og smak

Paella, gazpacho, tortilla og creme catalana? Lær deg å lage middelhavmat på Spania-ferien.

Publisert
Sist oppdatert

I Barcelona tilbyr Cook & Taste kurs i matlaging på times- halvdags- og tredagersbasis. Her lærer du å lage smellgod middelhavmat: Paella, gazpacho, arroz negro og himmelske desserter som crema catalana (tilsvarer crème brûlée).

Katalansk cuisine

Kursene bygger på katalanske matradisjoner. Katalonia regnes sammen med Baskerland for å være de beste matregionene i Spania. I Katalonia brukes det råvarer fra fjellene, fra jordbruksområdene og fra Middelhavet, og ikke sjeldent finner man uvante kombinasjoner som fisk og skinke i samme rett.

Et kurs på tre timer koster 40 euro, tilsvarende 345 kroner i dagens kurs og opptil 110 euro, tilsvarende 949 kroner for en workshop.

Lær deg å lage himmelsk middelhavsmat på ferien.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Lær deg å lage himmelsk middelhavsmat på ferien.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer


Info

Firma: Cook & Taste
Adresse: La Rambla 58, 1-2
Tlf.: + 34 - 93 30 1320
Nett: Cookandtaste.net

Reise og mat

BILDESPESIAL: Matmarkedet La Boquería
Morgenmad med Arne Jacobsen
På rygg hos Patrick Kluivert i Barcelona
Farlig fet middelhavsmat
Amor, utroskap og mat
Bobler i glasset
TYREFEKTING: Dødelig drama i kveldssola
Elegant småbylukus i Nord-Spania
GODE ADRESSER: Innsidehandel i Barcelona


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer