Nytt i år - direkterute til Bordeaux. Foto: Bordeaux Tourism/D. Le Lann
Nytt i år - direkterute til Bordeaux. Foto: Bordeaux Tourism/D. Le LannVis mer

Reis billig med nye ruter

Nytt år, nye reisemuligheter. Det er allerede annonsert åtte nye lavprisruter i år. Se hvor de går.

Lavprisselskapene lever i beste velgående, og utvider stadig sine rutenett. Foreløpig har lavprisselskapene som flyr fra Norge annonsert åtte nye ruter tilsammen. Det kommer helt sikkert ytterlige ruteutvidelser lenger ut i det nye året.

De nye rutene er:

 • Oslo - Zürich med Norwegian. Denne ruten åpner 6. januar, og er en vinterrute som retter seg mot skituristene. Da er det bare å håpe at snøen kommer til Alpene snart.

 • Trondheim - Riga med Norwegian. Ruten åpner 20. april. Norwegian har hatt stor suksess med rigaruten fra Oslo, og håper nok også trønderne vil dra til den latviske hovedstaden.

 • Oslo - Valencia med Norwegian. Fra 14. april kan du fly med Norwegian til denne spennende spanske storbyen. For mange er den inngangsporten til Solkysten, men Valencia er et reisemål i seg selv. SAS Braathens vil nok merke konkurransen.

 • Oslo - Bordeaux med Norwegian. Også denne ruten åpner 14. april. Frankofile nordmenn jubler nok over dette. Smakk bang midt i et av de beste vindistriktene! Her åpner det seg muligheter for vinferier, sykkelturer og gourmetkurs.

 • Oslo - Pula med Norwegian. Fra 14. april flyr selskapet til denne feriebyen i det nordlige Kroatia. Nordmenn har allerede oppdaget Istriahalvøyas sjarm med charterselskapene. Nå blir det lettere å lage sin egen reisepakke.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Oslo - Edinburg med Norwegian. Fra 15. april flyr Norwegian direkte til Edinburg, Skotlands hovedstad.
 • Torp - Barcelona (Girona) med Ryanair. Fra 25. mars kan du som bor i vestfoldsområdet fly direkte til Barcelona, eller nærmere bestemt til Girona, som ligger et stykke nordøst for den katalanske hovedstaden.

 • Torp - Bremen med Ryanair. 1. april åpner denne ruten til Bremen, den nord-tyske byen som er kjent for det flotte rådhuset og bymusikantene (eventyrfigurer).
 • Ryanair selger flybilletter fra 192 kroner hver vei, ikke inkludert skatter og avgifter. Norwegians billetter koster fra 342 kroner hver vei, inkludert skatter og avgifter.

  Bekymret for forurensingen flyturen din skaper? Kjøp klimabillett som kompenserer for co2-utslippene på www.mittklima.no.