Råtne hoteller i London?

Engelsk hotellstandard har et ytterst frynsete rykte, og leserne deler sine erfaringer.

Greie å se til utenpå, men interiøret i Londons bolig- og hotellbygninger har et frynsete rykte. <br />
Foto: Matt Bridger/DHD Photo Gallery Foto: Matt Bridger
Greie å se til utenpå, men interiøret i Londons bolig- og hotellbygninger har et frynsete rykte.
Foto: Matt Bridger/DHD Photo Gallery Foto: Matt Bridger Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Engelsk boligstandard er ikke all verden. Ikke så merkelig at også landets hoteller har et heller tvilsomt rykte. Historiene er mange: Om vegg-til-vegg teppe på badene, hybelkaniner i vill formering under dobbeltsengen og heller tvilsomt renhold. Leserne diskuterer i Din Reiseguide.

BEWARE!

Margit Elise fikk virkelig prøve seg under besøket i London forrige sommer.

- Vi fikk nøkkel med nøkkelring i metall, like stor som hodet mitt… Litt betenkelig.

Videre forteller hun at de fikk beskjed om å gå ned og se på rommet

- Ned? Vi var allerede på "ground floor", forteller hun. – Jo, det var rom i kjelleren med gitter på vinduene, og utsikt til en betongvegg.

Selvsagt prøver hun å bytte hotell, bare for å finne ett som er nesten enda verre, med skjeve gulv og masse trapper. Heldigvis løste det seg tilslutt ved hjelp av bookingservice i London, som hjelper til med å skaffe et firestjerners hotell.

Bedre enn sitt rykte

Ikke alle blir utsatt for samme skrekkopplevelse. Espen reiste for første gang til London, og var rimelig skeptisk på grunn av rykter om tepper på badene og atskilte varm- og kaldvannskraner.

- Heldigvis slapp vi dette. Både hotellet og betjeningen holdt fin standard (og prisen tilsa jo også at det var det minste jeg kunne forvente).

Espen skryter også av både mat og service i London.

Din erfaring

London Bridge er en av mange fristelser som drar oss til storbyen i vest.
Foto: Bruno Girini/DHD Photo Gallery Foto: Bruno Girini
London Bridge er en av mange fristelser som drar oss til storbyen i vest.
Foto: Bruno Girini/DHD Photo Gallery Foto: Bruno Girini Vis mer

London er antakeligvis det reisemålet flest nordmenn har erfaring fra, utenom Skandinavia, og det er neppe grunnløse rykter som svever rundt om de britiske hotellene. Likevel er London også kjent som den byen med kanskje flest hippe, kule og fancy nye hoteller. Her er det neppe tepper på do og møkk i krokene. Eller?

Er det så elendige tilstander som Margit Elises artikkel tyder på, eller kan du regne med at standarden er langt bedre på de fleste hotellene. Del dine erfaringer med andre lesere i Din Reiseguide, og les flere leseres reiseerfaringer fra England og Storbritannia her.

Billig ferie i siste liten?

Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen.

Er du ute etter å bestille charterferie for sommeren, kan du finne de fleste tilbudene i markedet ved hjelp av vårt chartersøk. Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.