Råbillige billetter var feil

Flere reisende har de siste dagene kunnet kjøpe billige billetter fra Oslo til Islamabad og Lahore i Pakistan. Nå viser det seg at flyselskapet har lagt inn feil priser i bookingsystemet.

Flere reisende har den siste uken slått til på tilbud om reiser med Pakistan Airlines fra Oslo til Pakistan for kun 1.500 kroner tur/retur. Nå viser det seg at flyselskapet hadde lagt inn feil pris i reservasjonssystemet Sabre.

Reisebyråene Supersaver.no og Marcopolo.no (begge med morselskap SRG Online) har sendt ut en pressemelding der de sier at de forventer at flyselskapet skal rydde opp i problemene.

Pakistan Airlines sier på sin side til nettpublikasjonen X-plosiv.no at de ikke aksepterer billetter utstedt av Supersaver.

Reisebyråene sier at slike feil oppstår av og til, og at flyselskapene da vanligvis tar på seg å sørge for at de reisende kommer seg med flyet på et eller annet vis. Om Pakistan Airlines nekter passasjerer med bekreftede billetter å reise, vil Supersaver/Marcopolo betale tilbake billettbeløpet til kundene sine, sier selskapene i en pressemelding. Selskapene ber de reisende avvente situasjonen.