Råbillig til New York, Cuba og Hong Kong

Her er svært billige turer både for storbyfrelste og solslikkere.

I jakten på de billigste ferieturene snublet vi over et svært godt tilbud fra British Airways. De tilbyr nå rimelige turer til storbyer verden over. For eksempel kan du få deg en tur/retur til New York for 3.240 kroner. Vil du heller til andre siden av USA, kan du få deg en tur til Los Angeles for 4.695 kroner.

Billetter til Dubai går for 4.475 kroner, Hong Kong for 5.250 kroner. Sjekk flere tilbud på British Airways' nettsider.

Reisene må gjøres før 21. oktober i år, og ikke i de travleste sommertidene (mellom 1. juli og 15. august). Billettene må bestilles før 19. mars i år. Alle prisene er fra-priser, og vi tar forbehold om utsolgte reiser. Alle turer fra OSL Gardermoen.

Cuba-kupp

Lyst på en tur til Cuba for under 4.000 kroner? Foto: Lene Heiberg
Lyst på en tur til Cuba for under 4.000 kroner? Foto: Lene Heiberg Vis merI tillegg til tilbudene fra British Airways, fant vi også en del andre gode billettpriser. For eksempel kan du få en tur til Varadero på Cuba for 3.948 kroner. Det er Apollo som står for dette tilbudet, og avreise er allerde 15. mars fra Oslo. Turen varer i to uker, gjelder kun fly.

Til Kreta for 1.448

Prisene på sydenbillettene har vært stive ganske lenge, men nå som våren sakte, men sikkert stiger frem, dukker det også opp noen gode tilbud her og der.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De billigste sydenbillettene vi fant denne uken er en tur/retur til Kreta for 1.448 kroner. Prisen gjelder kun fly, men om du ønsker å bestille et uspesifisert dobbeltrom i samme slengen koster det bare 500 kroner mer. Vil du heller dra fra Oslo koster en tilsvarende tur 1.948 kroner for kun fly, 2.448 kroner for fly og uspesifisert dobbeltrom. Avreise 7. februar, hjemkomst en ukes tid etterpå.

Vi har også funnet noen rimelige turer til Kanariøyene, avreise fra Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo.

>> Her er de billigste sydenbillettene