Backpackertilbud i 46 land.
Backpackertilbud i 46 land.Vis mer

Rabatt for backpackere

For 250 kroner får du rabatt på hoteller, transport og aktiviteter i 46 land verden rundt.

VIP Backbackers gir rabatter på overnatting, reiser og aktiviteter i 46 land på alle kontintenter til sine medlemmer. For 250 kroner får du et medlemskort som holder i ett år. Tilbudet er åpent for alle, selv om hovedmålgruppen er de mellom 18 og 35 år.

- Det er åpent for alle, og vi har også godt voksne kunder som på fritiden ønsker å bruke reisepengene på opplevelser fremfor dyr overnatting, forteller Line Andreassen Peersen som er markedsddirektør for de VIP Backpackers i de nordiske landene.

1.000 overnattingssteder

VIP Backpackers Resorts International er en overnattingskjede med 1.000 ungdomsherberger, hoteller og resorts over hele verden. Kjeden ble startet i Australia for 16 år siden. Med medlemskort er du sikret minst fem prosent rabatt på overnattingsstedene som er med i ordningen.

Overnattingsstedene er først og fremst lokalisert i byer og tettsteder som har noe å by på i form av opplevelser. De er privateide, og tilbyr overnatting i rom med fra en til fire senger. De aller fleste tilbyr også gjestekjøkken og vaskemaskiner, og mange har egen restaurant, svømmebasseng og bar samt nettkaféer.

Overnattingspriser spenner fra 165-450 kroner for enkeltform og 350-700 kroner for dobbeltrom. Flersengsrom blir betydelig billigere.

Steder

Selv om nettverket har sin opprinnelse i Australia, er det ikke bare her du kan finne overnatting. Skandinavia (32 i Norge), 22 land i det øvrige Europa (inkludert muligheter i byer som Barcelona, London, Paris og Roma), Asia, Sydlige Afrika og Nord-Amerika er med. Men det er også huller på VIP-kartet. Skal du til Latin-Amerika eller store deler av det vestlige og nordlige Afrika er ikke dette rabattkortet for deg.

Kortet

Med medlemskortet følger en informasjonspakke med full oversikt over tilbud og overnattingssteder. Kortet kan du kjøpe hos Kilroy, STA Travels og My Planet. Det kan også bestilles på nett, men da må du betale portokostnaden i tillegg.

Ekstern lenke:
VIP Backpackers på nett