Rå hotelluksus i Roma

Midt i Romas historiske sentrum ligger et flunkende nytt hotell som byr på det ypperste av design, teknologi og luksus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når du tenker på hoteller i Roma, tenker du nok gjerne på klassiske bygninger med høyt under taket, stukkaturer, mønstrede tapeter og mørke møbler. Men det trenger ikke være sånn. For designfriken kan et besøk i Roma gjerne krones med et opphold på et av byens mest spennende nye hoteller - Es. hotel. Et hotell som av Condé Nast Traveller er kåret til et av de 50 cooleste nye hotellene i verden.

 • Se bildene fra hotellet her.

 • Flere gode tips for et opphold i Roma.

 • Roma - evig aktuell ferieby.
 • Badekar innrammet av matt glass og edelt tre.
  Badekar innrammet av matt glass og edelt tre. Vis mer
  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Skroll ned for mer.


  Mer sentralt plassert i Roma går det nesten ikke an å bo. Hotellet er en del av et renoveringsprosjekt i kvartalet nær jernbanestasjonen, og her har du alt av romerske godbiter i gangavstand. Og hotellet er en godbit i seg selv, av slik art at store italienske designselskaper gjerne holder konferanser her. Hørt om Dolce & Gabbana? De italienske designerne holdt hus her under DinSides snarvisitt i vår.

  Priser

  Bølgende bar på Es. Hotel.
  Bølgende bar på Es. Hotel. Vis mer

  Dette er som du sikkert har skjønt, ikke billig. Men fordelen med slike hoteller er at de først og fremst retter seg mot forretningsreisende. Da kan sommerturisten nyte godt av at prisene er på sitt laveste i juli og august. For et vanlig dobbeltrom med frokost, betaler du
  281 euro (2.348 kroner) i juli, og 231 euro (1.930 kroner) i august. Prisen gjelder per rom per natt. Vil du smelle til med en skikkelig suite, betaler du drøye 4.000 kroner per døgn for rommet.

  Hotellet har også spesialpakker i sommermånedene der skuterleie, velværetilbud og inngang på utvalgte utstillinger er inkludert.

  Es. Hotel, Via Turati 171. Tlf: +39 06 444 841, Es. Hotel på nett.

 • Se våre bilder fra hotellet her.
 • Andre overnattingstips for romaoppholdet, i alle prisklasser.
 • Artikkelen ble publisert første gang 26. juni, 2003.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!