Pyramidene Reiser

www.pyramidene.no

Pyramidene Reiser
Pyramidene Reiser
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Prisinformasjon:
Ingen prisinformasjon per dags dato, men en beskjed om at prisliste kommer snart.

Informasjon om reisemålet:
Du finner informasjon om reisemål, utflukter og hotell. Godt med bilder til hotellene, og en del bilder til reisemålene som du finner dersom du klikker deg gjennom listen med utflukter.

Brukervennlighet:
Lett å finne telefonnummer til bestillingstelefonen.

Det er alltid irriterende når det står ”klikk på bildet for mer informasjon”, og så A)finnes det ikke noe bilde å klikke på eller B) bildet er ikke klikkbart. Noe forvirrende når skjermbildet er delt i tre deler, og det dukker opp en tekst til venstre, gjerne med bilder, og et bilde til høyre uten bildetekst som forklarer hva bildet viser og hvor det er tatt.

Internettbestilling:
Du kan ikke bestille via Internett – og selv om det står ”Ring (tlf) for bestilling, eller send en e-post”, kan du ikke bestille via e-post.g 22 01 49 70 for bestilling, eller send en E-post.

Restplasser:
Det finnes en restplassliste, men denne er kun tilgjengelig via inngangssiden – og dermed vanskelig å finne dersom du er langt inne i hierarkiet. Du får kun informasjon om reisemål, pris, avreisedag og antall dager som reisen varer – for mer informasjon må du kontakte reisebyrået per telefon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Totalvurdering:
Godt med informasjon om reisemålet, men ingen prisinformasjon, ingen Internettbestilling, dårlig med informasjon om bosted etc i forbindelse med restplasslisten.

Terningkast: 3