Foto: Tay Vilma
Foto: Tay VilmaVis mer

Pyramideferie til under 2.000 kroner

Her er de billigste turene til Egypt og Kanari akkurat nå.

Pyramideferie til under 2.000 kroner

  1. Ukens billigste turer - med hotell


Et nytt år er i gang, og det betyr nye reisemuligheter. Noen reisebyråer har lagt ut billige restplassbilletter, spesielt til Kanariøyene, men også til Egypt. Har du lyst til å dra til ennå mer eksotiske strøk som Cuba, Mexico eller Brasil, må du nok vente før du får tak i billige restplassbilletter. De rimeligste billettene forsvant nemlig før jul, og akkurat nå er det nok Syden som gjelder.

Det skal ikke være noe problem å få en tur til Kanariøyene for under tusenlappen (kun fly). Hva med to uker på Gran Canaria for 995 kroner? Turen går fra Stavanger 11. januar, og inkluderer kun fly. Ellers kan du få en uke på Lanzarote for 998 kroner, avreise fra Trondheim (12.januar) og Bergen (12. og 19. januar).

>> Se de billigste restplassene her (kun fly)

Uspesifisert hotell

Er du skeptisk til å bestille uspesifisert hotell? (Avsluttet)
Ja, du aner ikke hva du får(54%) 220
Nei, du blir som regel fornøyd(37%) 152
Vet ikke(8%) 34
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Har du lyst til å bestille hotell i samme slengen, får du en ukestur til Lanzarote med fly og uspesifisert dobbeltrom for 1.498 kroner. Turene til denne prisen går fra Trondheim (12.januar) og Bergen (12. og 19. januar).

>> Se de billigste restplassene her (fly og hotell)

Billig til Egypt

Liker du sol, men er lei av playaen på Kanari? Kanskje det frister med en tur til Egypt, for akkurat nå koster det ikke skjorta å ta en ferie i pyramidenes land. To uker i Sharm El Sheik i Egypt koster 1.998 kroner, avreise 9. januar fra Oslo. Prisen gjelder kun fly. Vil du bestille fly og uspesifisert dobbeltrom får du en drøy uke på Hurghada i Egypt for 2.370 kroner, avreise 11. januar fra Oslo.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Finn flere gode priser her:
>> Kun fly
>> Fly og hotell