Putt turguiden i lomma

Nå trenger du ikke å gå deg vill i New York lenger.

Denne lille saken skal erstatte turguider av kjøtt og blod.
Denne lille saken skal erstatte turguider av kjøtt og blod. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du på sightseeing i New York? Da kan det være vanskelig å finne fram i den store og trafikkerte byen. Moderne teknologi kan nå hjelpe turister til å finne fram til storbyens turistattraksjoner.

CityShow er en GPS du kan leie for en dag eller flere, slik at du lett kan finne fram i New York. Den lille navigasjonsmaskinen skal kunne vise deg hvilke veier du bør velge for å komme til byens attraksjoner. I tillegg gir en kvinnelig stemme deg litt informasjon om den aktuelle severdigheten.

Med andre ord fungerer den lille dingsen som en enkel turguide, men du slipper å gå i flokk sammen med en bønsj med svette turister.

CityShow er bare en av flere bedrifter som tilbyr slike reiseguider på GPS. GyPSy Guide er et annet merke, som spesialiserer seg på kanadiske turistattraksjoner. CityShow har foreløpig bare guider til New York og Madrid.

>> Les også: Storbyguide til New York
>> Les også: Storbyguide til Madrid

Reiseguiden CityShow kan leies for 49,99 amerikanske dollar per dag, det vil si drøyt 320 kroner (se forøvrig oppdaterte valutakurser i vår populære valutakalkulator).

Så får vi se om denne lille dingsen vil erstatte levende turguider helt.

  • Les mer om CityShow her (ekstern lenke).


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer