<strong>SPESIELT TILBUD:</strong> Putemeny, bladmeny, iPad på senga?</strong> Foto: Hotellet
SPESIELT TILBUD: Putemeny, bladmeny, iPad på senga? Foto: HotelletVis mer

Puter, aviser og iPad

Deilig tilbud, men d-y-r-t ...

I april kom beskjeden om at lansering av iPad i Europa er utsatt. Det gjør vondt for de mange desperate som sitter på det gamle kontinentet og venter. For selv om Apples nye mediebrett for eksempel ikke kan brukes i nettbanken og mange av Apples motstandere heller vil se den most fremfor å ha en sånn i hus, så er oppmerksomheten og forventningen stor.

Les også: Vi har testet iPad

En god grunn til å velge suite?

Et hotell i London benytter seg nå av hypen rundt pad-en fra Jobs og co. Og da snakker vi ikke hotell av typen "bo rett over puben for 95 pund" eller et som lover "femstjerners søvn til 90 kroner". Nei, vi snakker den typen hotell som har suiter med navn som Berkeley, Conservatory og Chelsea. Og det er gjester som velger en av disse suitene på The Berkeley som får disponere en iPad under oppholdet. Ferdig installert med et utvalg app-er:

Les også: Nå er London rekordbillig

Så var det prisen da

Suitene koster fra 1.850 pund pluss avgifter per natt. Det tilsvarer priser for rundt 16.800 kroner per natt. Råflott, selv om hotellet ligger i fasjonable Knightsbridge, har fem stjerner og er prisbelønnet for både service og mat.

Så kanskje bør du heller kjøpe ett par billetter til USA (vi finner priser i midten av mai fra cirka 4.350 kroner per person, tur-retur Oslo-NYC), kjøpe din egen iPad der (koster fra cirka 3.000 kroner), og ta ett par dager i deilige New York.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I Norge er iPad tippet å koste fra rundt 4.-5.000 kroner, og den er tidligst antatt å være tilgjengelig på markedet her hjemme fra slutten av mai. Men om både dato og pris råder fortsatt stor usikkerhet.

Les også: Hvem har egentlig bruk for iPad?