Prisras!

Nå er tiden for superkupp til Syden.

Aller billigst til Aten nå!
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor
Aller billigst til Aten nå!
Foto: Jorge Tutor Foto: Jorge Tutor Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Charterprisene er på sitt laveste nå. Sensommeren byr på reisekupp i superklassen, langt billigere enn de rimeligste som ble solgt i mai. I DinSides Restplassoversikt ser vi nå priser som gir årets beste reisekjøp. Vil du holde deg løpende oppdatert, kan du bestille SMS-varsling av tilbud til steder du vil reise. Mer om det her.

Reis akkurat nå

Ellers i sesongen bruker det å være penger å spare på å velge Sverige som avreisested. Slik er det ikke denne uken med fantastisk lave priser fra flere norske flyplasser. Aller billigst var det for den som kunne pakket kofferten i går. Torsdag 23. august gikk det fly Aten der noen heldige reisende slapp unna med 595 kroner for flyturen. Både for en og to ukers varighet. Selv om du drøyer litt lenger er det superpriser å finne. De fleste godprisene finner vi med utreise fra Oslo. Både Hellas og Spania kan du besøke for rundt tusenlappen. Noen steder får du til og med hotell inkludert i prisen.

 • Ti under tusen fra Oslo.
 • Fra andre byer

  Vil du reise fra andre norske byer, er det lavprisfest fra sør til nord. Aller mest å velge blant i Stavanger, men også fra Bergen og Trondheim er utvalget av kuppreiser godt.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Se de heteste kuppene fra andre byer i Norge her.
 • Priskupp med rutefly

  DinSide gjorde denne uken en undersøkelse av priser på rutefly til New York fra Norge, Nederland og Storbritannia. Det viser seg i denne undersøkelsen at det er atskillige tusenlapper å spare på å sjekke prisene også fra flyplasser utenfor landet om du ønsker å reise langt med rutefly. Spesielt aktuelt er dette fra store flyplasser med godt rutetilbud til og fra Norge, som København, Amsterdam og London.

 • Mer om prisundersøkelsen her.
 • Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Du kan også bestille restplassmeldinger på SMS. Mer om det her. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.