Prisma.no

Prisma satser ikke fullt på nett. Likevel går bestillingen av det smale reisesortimentet greit unna. Stort pluss for ryddige sider, greie regler, tilgjenglighet og ingen krav om registrering. Pris og utvalg trekker ned til terningkast fire.

Prisma.no er reisebyråkjedens nettsatsing og ble lagt ut i mars 2000. Nettstedet tilbyr flybilletter til 500 destinasjoner.

- For Prisma har salget via reisebyråene høyeste prioritet. Vi vil i løpet av året utvide produktsortimentet til også omfatte hotell- og leiebilbestilling. Om vi vil favne om flere reiseprodukter, som arrangements-bestilling, har vi ennå ikke tatt stilling til, sier administrerende direktør i Prisma, Rita Broch.

Prisma.no

I samarbeid med Travelgate.no er det lagt ut små og litt odde beskrivelser av de ulike destinasjonen byrået tilbyr.

Til tross for lovnader om lave priser, viser DinSides Reises pristest at Prisma.no er blant de dyreste av selskaper som tilbyr flyreiser på nett. Prisma opplyser at de tilbyr samme produkt på nett og i byråene.

Det går forholdsvis greit å bestille. Etter fire skjermer og null forhåndsregistrering fikk vi klikke ”Bestill!” Navneregistrering skjer først når flyreisen er valgt. Selskapet tilbyr avbestillingsforsikring ved hjelp av et enkelt klikk. Betaling skjer via giro, kredittkort eller kontant. Du kan også kjøpe avbestillingsforsikring. Selskapet bruker bookingsystemet Amadeus.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

  • Tilbyr:Flyreiser, elektronisk forespørsel om tilbud på gruppereise.

  • Krav til registrering:Krav om registrering først når riktig flybillett er valgt.

  • Brukerstøtte:Ja, via e-post og i åpningstiden til Prismas kontorer.

  • Avbestilling:Som ved ordinær billettbestilling. Klikk av for avbestillingsforsikring.

  • Nettadresse:Prisma.no

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forrige - Neste