Prislapp: 158.000 kroner natten

Regent Beverly Wilshire er en av verdens dyreste suiter.

Her er gangen på presidentsuiten. Akkurat slik som hjemme? Foto: Four Seasons Hotel
Her er gangen på presidentsuiten. Akkurat slik som hjemme? Foto: Four Seasons Hotel Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvor mange ganger kan du ta hånden på hjertet og si at du har unnet deg en hotellopplevelse til hundrevis av tusenlapper - på en natt?

Det er nok de færreste av oss som har. Men at det finnes noen som har behov for den slags lukus, overrasker oss ikke så veldig.

Verdens dyreste suiter: Mer luksus enn dette blir det ikke!

Rom på 372 kvadratmeter

Dersom du føler deg truffet og kjenner at dette er noe for deg, kan du glede deg over at Regent Beverly Wilshire tar dine drømmer på alvor. Nå åpner luksushotellet i Beverly Hills en av verdens dyreste suiter, og de skal ha brukt over 300 millioner kroner på å pusse det opp, ifølge Aftonbladet.se.

Det sier seg nesten selv at hotellets presidentsuite er en kostbar affære. Her må du bla opp rundt 158.000 kroner natten, noe som bør være skjønnhetssøvnen verdig.

Og hva får du egentlig for pengene? Du får blant annet et 372 kvadratmeter stort rom i åttende etasje, med Rodeo Drive og Hollywood Hills som utsikt.

Suiten rommer tre marmorbad, samt to gigantiske senger, og mens du ligger der kan du tenke på at flere kjente Hollywood-stjerner har gjort akkurat det samme som deg. I hvert fall nesten...

Det sies at John Lennon bodde på hotellet i fire måneder da holdt på å separere seg fra Yoko Ono.

Verdens dyreste hotellrom: Dette koster mer enn en bil

Dette koster det «vanlige» rommet

Når du først skal bruke så grisemye penger på en natt, ja da kan du faktisk forvente at du får ditt eget bibliotek med skrivepult, og et eget rom til å underholde dine ti venner på.

Her er det et stort spisebord og en krystallysekrone som er formet som en båt. Og etter bildene å dømme ser det hele veldig koselig ut.

Men hva koster det egentlig for et «vanlig» rom på Regent Beverly Wilshire? Mellom 3000 og 3300 kroner natten.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!