Prisen på sommeren: 495 kroner

Det er høst i Norge, men vil du fortsatt ha sommer trenger det ikke koste deg mye. Vi finner flyreiser til Syden for 495 kroner tur-retur denne uken, og får full pakke fra 695.

Hva med å finne en strand på Mallorca off season?
Hva med å finne en strand på Mallorca off season? Vis mer

Prisen på sommeren: 495 kroner

 1. Full pakke fra 695,-
 2. Ti reiser fra 495,-


Høstfarger i fjellet frister kanskje ikke? Da kan du glede deg over kanonpriser på ferier i sydlige strøk. Denne uken finner vi drøssevis med reiser til rekordlave priser. En uke på Mallorca eller Kypros? Ikke noe problem om du bor i Molde, Stavanger eller Oslo, eller kan reise ut fra flyplassene her. Og med lavsesongpriser på bosteder på middelhavske reisemål, kan du regne med det er både enkelt og lommebokvennlig å ta en ferieuke nå, selv om du kun får flybilletten med i prisen.

 • Her finner du ti reiser under 600 kroner

 • Det er også godt utvalg i reiser i prisleiet opp til tusenlappen og like over.

  Med hotell

  Om du foretrekker full pakketur, må du betale litt mer. Men det er ikke avskrekkende å måtte legge ut fra 695 kroner for flytur og hotell, selv om du da må bo uspesifisert. Det verste som skjer er at du ikke liker hotellet, og likevel velger å ordne deg selv. Det kan vel tåles med så lave priser. Også på fulle pakker er det billigst fra Stavanger og Oslo.

 • Se prisene på reiser med hotell inkludert

 • Følg prisene og tilbudene via pakketurselskapene selv, eller sjekk hos flyselskapene for gode høsttilbud til andre destinasjoner.

 • Restplassoversikten
 • Billigflyoversikten