Praia do Pipa/ Tibao do Sul

Praia do Pipa, eller bare pipablant lokale, er kjent for å være den globale landsbyen på nordøstkysten. Med flotte strender brutt av bratte klipper, er stedet utrolig vakkert. Pipa ligger 87 kilometer fra Natal. Tibao do Sul er en liten forstad til Pipa, ti kilometer fra strandstedet.

Praia do Pipa/ Tibao do Sul


Pipa er kjent for sin store tetthet av delfiner. De lokale strendene har fått stemplet som de reneste i nordøst, noe som betyr et rikt maritimt liv. Her er stor fokus på det naturlige og økologiske, men stedet sliter litt med å holde masken og stemplet det har fått. Turismen har tatt av de siste årene, og utviklingen skjer fort.

Stedet er særlig populært blant yngre mennesker og ryggsekkturister. Gatebildet bærer litt preg av å være en siste retrett for avdankede hippier og pot-røykere, men har også high-fashion utesteder og restauranter. Pipa er også kjent for sine gode surfebølger, noe
som trekker feststemt ungdom. Går du rundt det klippefylte neset som deler de to hovedstrendene i byen, finner du små spisesteder krydret rundt i fjellsiden. Absolutt romantisk.

Du finner alt du trenger i Pipa, men stedet kan bli litt lite hvis du har to uker her. Lei en bil og sjekk ut strendene i nærheten. Utrolig vakkert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisnivået i Pipa har steget en del de siste tre årene, og vil ligge i overkant av de andre stedene på kysten.

Praia do Pipa/ Tibao do Sul


Tilbake til hovedsaken...