Praha for 750, London for 1.500

Det begynner å nærme seg juletider. Er du smart bestiller du shoppingturen nå, før rushet begynner.

Avisene er fulle av fristende tilbud til kontinentets metropoler. De siste tre ukene har vi også sett prisene for weekendturer til London falle, fra rundt kr 2.500 ned til det halve. Turoperatørene sliter med å selge unna plassene sine, og blir tvunget til å dumpe prisene på restplasser. Med julen i anmarsj, er det imidlertid snart slutt på de glade dagene. Vår anbefaling er derfor å gjøre unna shoppingturen ekstra tidlig.

London, Paris, Praha…

Luksustilværelse på Lanzarote
Bilde: Star Tour
Luksustilværelse på Lanzarote
Bilde: Star Tour Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Nå er det billig å besøke Europas storbyer – ergo får du mer penger i lommeboken som kan brukes på milde gaver til venner, familie og deg selv. En tur-retur bussreise til Praha med Morovia Express får du for kr 750. Avreise går fra Oslo hver tirsdag og fredag, retur fra Praha går hver onsdag og søndag. Turen tar nøyaktig 24 timer, og du velger selv hvor lenge du ønsker å bli i den tsjekkiske hovedstaden. Turene arrangeres av Ok Tours.

Synes du buss blir for slitsomt, har nettreisebyrået Zolong et kampanjetilbud til Praha for kr 2.488, med to netter på hotell inkludert. Avreise er 20. november. Sjekk oversikten over de billigste storby- og Sydenreisene her. Ønsker du å sjekke turer som går fra andre steder enn Oslo, har vi laget en oversikt her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eksotisk er in

Charterselskapene satser stadig tyngre på reiser til eksotiske strøk som Brasil, Thailand og Karibia. Frister det å bytte ut standardferien på Kanariøyene med en reise til fjerne strøk, finnes det flere gode tilbud på markedet nå. Hva med to uker i Natal, på nordøstkysten av Brasil? Pris inkludert hotell ligger på kr 5.999, arrangør er Star Tour. Sjekk de beste tilbudene på eksotiske reiser her.

Billig fra Sverige?

Vi har tidligere kommentert at du kan spare gode penger ved å kjøpe Sydenreisen på andre siden av grensen. SEK 1.195 for fly tur-retur fra Gøteborg til Malaga, eller to uker i Eilat med fly og hotell for SEK 1.995, vitner om at det fortsatt er hold i påstanden. Vi har samlet de beste ferietilbudene fra Sverige.

Følg tilbudene selv!

Ønsker du å holde deg oppdatert på de siste tilbudene til ditt reisemål, kan du sjekke vår restplassoversikt. Er du i tvil om hvor reisen bør gå, kan du ta en titt på hva andre lesere synes i Din Reiseguide. Her finner du vurderinger av ulike reisemål, og lesernes egne reisebrev. Er flyet i rute? - i vår splitter nye applikasjon, kan du sjekke om flyene i Norge går i rute.