Populært nakenhotell i England

Her er badetøy strengt forbudt.

I hagen kan du nyte forfriskninger og sol i bare nettoen. Foto: Clover Spa
I hagen kan du nyte forfriskninger og sol i bare nettoen. Foto: Clover Spa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kofferten er antakelig i letteste laget når gjestene ankommer Clover Spa i Birmingham. Dette hotellet er nemlig kun for naturister, og er Englands aller første naturisthotel.

Hotellspaet ble opprinnelig bygget som en privat bolig i 1920, men har blitt pusset opp og omgjort til et hotell og spa som er spesielt tilpasset naturister. Det åpnet bare for et par måneder siden, til nudistenes store fornøyelse.

Lyst å oppleve Kroatia naken? Et naturist-cruise søker 22 passasjerer

Stor sukess

Ifølge Daily Mail er denne smale satsingen allerede blitt en stor suksess, til tross for at været i Birmingham, ironisk nok, ikke akkurat er til å ta av seg klærne for. Tenk på Vestlandet, så skjønner du greia. Men det virker som om gjestene elsker det, og stadig vender tilbake.

Hotelleier Tim Higgs åpnet hotellet fordi han selv kjente et behov for å være naken med likesinnede på hjemmebane. Frem til Clover Spa åpnet har nemlig Birminghams naturister måtte reise på dyre nakencruise som er langt unna byen.

Lei av nakne solbadere: Spansk ferieby forbyr nakenbading

Badetøy, nei takk

På hotellet kan du gjøre avslappende aktiviteter som; gå i sauna, dampbad, varmtbad, eller ta en frisk dukkert i det iskalde bassenget. Naken, selvfølgelig.

Ved ankomst må gjestene bekrefte i resepsjonen at de er komfortable med felles nakenhet før de går inn i anlegget. Deretter vil gjestene kunne skifte i et rom, eller rettere sagt: ta av seg klærne, før de ankommer soverommet. Hotellet tilbyr håndklær og badekåper som gjestene kan benytte seg av om de ønsker, skriver hotellet på sin nettside.

Det er strengt forbudt å bruke badetøy, men dersom du vil trene, kan du bruke støttende klær som dekker de mest ehhh ... dinglende kroppsdelene. Det er heller ikke lov til å røyke, ta bilder, være full eller altså å bruke klær.

Og hva koster denne forfriskelsen? Prisen er fra 120 pund, altså cirka 1080 norske kroner, for en natt.

Nytt nakenhotell i Tyrkia: Men etter klokken 20 må klærne på ...

Naturisme i ferien

Synes du det er spennende med naturisme, men vet ikke helt hva det går ut på?
Her er naturistenes syv kjøreregler.

Vil du heller fokusere på cruise-delen av ferien, finner du mange gode tips på DinSides cruisesider.

Her finner du fem strender som er kåret til de beste for bading uten en tråd, og de beste i Danmark.