Plenty snø i skifjellet

Tometersgrensen ble nådd forrige uke. Men det ser ikke ut til å stoppe der, forbred deg på en snørik vinterferie.

Det er masser med snø i fjellet for tiden.
Det er masser med snø i fjellet for tiden. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Uvdal og Gaustablikk er stedene for deg som elsker mengder med snø. Begge har passert to meter, og på toppen av det hele dalte nysnøen ned sist helg. Tungt snøfall siden nyttår har sørget for at de aller fleste skistedene nå kan kjøre med maksimal kapasitet.

For mye?

- I den grad det er lov å si noe slikt, så har vi nesten for mye snø, forteller en oppstemt Lars Svartdal på Gaustablikk Høyfjellshotell og skisenter. Skiforholdene er bortimot optimale, men vi spar og måker oss nesten i hjel.

Høyt på ukens barometer ligger også steder som Hemsedal og Nesbyen, begge med 190 centimeter snø.

Her kan du sjekke de fem mest snørike skistedene akkurat nå. Dataene blir kontinuerlig oppdatert fra Skiinfo.no, så det kan ha skjedd endringer etter at artikkelen er skrevet.

Snø til helgen

Dessverre er det ikke like gode nyheter for pudderentusiastene. Med unntak av Stranda, Oppdal og Meråker, må vi tilbake til forrige helg for å finne siste snøfall. Skal vi tro meteorologene vil det også bli kaldt og klart frem til søndag. Da kan imidlertid store deler av landet få nedbør, i form av snø!

En full oversikt over snødybder, siste snøfall og åpne heiser og løyper finner du på denne siden. Her kan du også sjekke vær og føreforhold. Siden blir kontinuerlig oppdatert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Er du fortsatt i tvil hvor skiferien bør gå? Ta en titt på vår oversikt over de norske skifavorittene. Kunne du tenke deg å kombinere skiferien med en avstikker til utlandet? Sjekk vår liste over Alpenes aller beste.

Billig ferie i siste liten?

Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen. Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.