Des Trenc på Mallorca er en barnevennlig middelhavsstrand.
Des Trenc på Mallorca er en barnevennlig middelhavsstrand.Vis mer

Perfekte strender for barn

Små badeengler trenger langgrunne strender og smult farvann for at både de og foreldrene skal trives. Her er en liste over favorittstrender på populære feriesteder i Europa.

Badeliv med småttiser krever sin strand. Bommer du og velger et feriested der stranden er uten skygge, brådyp, steinete og med høye bølger, blir det barnebassenget på hotellet for hele oppholdet. Barnebasseng er vel greie nok de, i små doser, men både små og store reisende kan vel få tendenser til klaustrofobi av en slik ferie, uansett hvor fantasifulle hotellbassengene er. Og få ting kan måle seg med sandslottbygging og sandkakebaking for de minste.

Men det holder ikke at stranden er passende for barn, om det er for vanskelig å komme seg dit - derfor er familiens drømmestrand også relativt lett tilgjengelig til fots eller per bil.

>> Her er tipsene som kan redde badeferien; barnevennlige strender på Sardinia, Korsika, Mallorca, Menorca, Kreta, Korfu, Zakynthos, Algarve og Lanzarote.

2.549 kremstrender! Sjekk hvilke strender som passerer kvalitetskriteriene i sertifiseringsordningen som gir blått flagg

Solvett, utstyr og spennende reisemål: Planlegg familieferien med DinSide Reise