Pengefiske

Å fiske har vi alltid visst at kan være lønnsomt, men ikke SÅ lønnsomt som det nå kan bli i Marker kommune.

Marker kommune går nå nye veier i å skaffe seg turister foran fiskesesongen. Fra 1. juni setter de ut 15 merkede fisker i flere vann i hele kommunen. Ordfører Stein Erik Lauvås kaller dette for årets heftigste friluftsopplevelse. Får du en av fiskene, kan du hente ut varer eller tjenester til en verdi av 10.000 kroner. Dette skriver Norges jeger- og fiskerforbund på sine nettsider.

15 premiefisk

Det vil bli sluppet ut tre gjedder i Øyemarksjøen, tre gjedder i Rødnessjøen og ni ørreter i fiskevannene til Øyemark JFF. Hvilke vann og hvor disse slippes ut, er det kun to personer som vet. Disse skal selvfølgelig ikke delta i konkurransen.

Pengefiske


Det er Marker kommune med ordfører Stein Erik Lauvås i spissen, som har tatt initiativ til denne ideen. De har fått med seg 15 bedrifter til å bidra med varer og tjenester til en verdi av 10.000 kroner hver. Bedriften har da kjøpt en fisk som blir merket og sluppet ut. Den som fanger denne fisken, vil motta varer og tjenester for inntil 10.000 kroner fra den bedriften som har sitt merke på fisken.

Dersom du kjenner mange under 16 år kan det være en idé å ta med seg så mange av disse på fisketur i Marker kommune den nærmeste tiden. Er du under 16 kan du nemlig fiske gratis uten fiskekort.

Artikkelen fortsetter under annonsen