Påskesyden for 3.000 kroner

Du har fortsatt sjansen til å nyte påsken i sola. Det koster fra 3.000 kroner. Kan du reise før eller etter høytiden kommer du unna med å betale fra 2.000 kroner.

Påskesyden for 3.000 kroner

  1. Ukens solkupp
  2. Påske i Syden


Ikke overraskende er det tynt med ledige sydenturer i påskeferien. Men noen få fant vi, da vi sjekket tilbudene gjennom vår restplassoversikt. Vi gjør oppmerksom på at prisene er hentet 17/3, og tar forbehold om prisendringer og utsolgte reiser.

Den billigste sydenpåsken får ålesundere som kunne tenke seg å tilbringe påskeuka på Kreta. De må ut med 2.998 kroner, men da er overnatting ikke inkludert. For 3.498 kroner er overnatting inkludert.

Bodøværingene kan reise til samme øy for 3.198, også dette uten overnatting. Vil de ha hotell inkludert, må de ut med 3.698 kroner.

Den billigste sydenpåsken for siddisene kommer på 3.855 kroner og går til Antalya. Med overnatting koster samme turen 4.395 kroner.

Østlendingene kan også reise til Antalya, og må ut med 3.795 kroner uten overnatting, og 3.995 kroner med.

Den billigste påsketuren vi finner for bergenserne går også til Tyrkia, og koster 4.995 kroner uten overnatting. Det er kanskje litt heftig for en uke. Dessuten har vi hørt at det er spådd en særdeles solfylt vår i Bergen i år, så da er det kanskje like hyggelig å feire påsken hjemme.

>>Sjekk påsketilbudene her

Billigere før og etter

Du slipper unna langt billigere dersom du har muligheten til å dra til Syden i ukene før og etter påsken. Det billigste tilbudet vi fant er en uke eller 14 dager på Mallorca fra Gardermoen. Det koster 1.995 kroner uansett hvor lenge du blir, men da er ikke overnatting inkludert. Avreise påskeaften ellerlørdagen etter. Østlendingene kommer seg også til Antalya, Malta eller Gran Canaria for under 2.000 kroner i slutten av mars/begynnelsen av april.

Samme pris må du ut med hvis du kan reise fra Stavanger til Lanzarote eller Gran Canaria, eller fra Haugesund til Gran Canaria i slutten av mars. Også dette uten overnatting.

Sleng på en hundrelapp, og du kan reise fra Bergen til Antalya i slutten av april.

Kypros, Hurghada og Agadir er reisemål østlendingene kan dra til for 2.300 kroner.

>>Sjekk sydenkupp utenom påsken

For en fullstendig oversikt over restplasstilbudet akkurat nå, gå til vår restplassoversikt.