Påskenøtter - bli med og vinn!

DinSide Reise lanserer nå årets påskekonkurranse. Her kan du finne frem til forskjellige steder og ord i tilknytning til reise. Tilsammen gir de løsningsordet som er svaret på konkurransen.

Bli med i vår lille påskekonkurranse som er laget i god norsk påsketradisjon! Finner du frem til løsningsordet kan du være med i trekningen om å vinne en dagstursekk fra Bergans og Sport1. Sekken har polstret rygg og anatomisk formede skulderremmer og hoftebelte. Fire andre vinnere får praktiske reisevesker til å ha rundt livet.

Ett ord, flere ledetråder...

[Ugjyldig objekt (NAV)]

For å være med i trekningen må du løse rebusen. Det kan du gjøre på to måter: Enten løser du den første oppgaven direkte. (Se lenger ned på denne siden) Greier du det, får du et løsningsord som passer i det loddrette, oransje feltet.

Greier du det ikke i første omgang kan du få hjelp ved å løse oppgavene fra én til ni. Løsningsordene her passer inn i de vannrette kolonnene. Disse oppgavene finner du i linkene til venstre.

Påskenøtter - bli med og vinn!

Løsningsordet, ni bokstaver

Her vil vi vite navnet på en by som sies å være sitt lands vakreste. Og det sier ikke rent lite, for landet er stort, og byene er mange. Årets påskenøtt har sjøside mot et av de store verdenshavene.

Hvor i verden er dette?
Hvor i verden er dette? Vis mer

Om du trenger hjelp til å finne løsningen kan du prøve deg på oppgavene fra én til ni som du finner i linkene til venstre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Løsningsordet på ni bokstaver kan du sende inn til denne e-postadressen. Sender du inn riktig svar innen tirsdag 17. april blir du med i trekningen.

Ansatte i DinSide og deres familier kan ikke delta i konkurransen.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.