Påskekonkurranse - bli med og vinn!

DinSide Reise lanserer nå årets påskekonkurranse. Her kan du finne frem til forskjellige steder og ord i tilknytning til reise. Tilsammen gir de løsningsordet som er svaret på konkurransen.

Bli med i vår lille påskekonkurranse som er laget i god norsk påsketradisjon! Finner du frem til løsningsordet kan du være med i trekningen om å vinne en tykk fleece-genser fra DinSide/Russel Athletic. I tillegg kan fire personer vinne én reiseguide hver til et reisemål de selv ønsker.

Ett ord, flere ledetråder...

For å være med i trekningen må du løse rebusen. Det kan du gjøre på to måter: Enten løser du den første oppgaven direkte. (Se lenger ned på denne siden) Greier du det, får du et løsningsord som passer i det loddrette, orange feltet.

Greier du det ikke i første omgang kan du få hjelp ved å løse oppgavene fra én til åtte. Løsningsordene her passer inn i de vannrette kolonnene. Disse oppgavene finner du i linkene til venstre.

Påskekonkurranse - bli med og vinn!

Løsningsordet, åtte bokstaver

Navnet på en hellig by som ligger ved en elv gir deg løsningen på påskekonkurransen.
Navnet på en hellig by som ligger ved en elv gir deg løsningen på påskekonkurransen. Vis mer

Her vil vi vite navnet på en by som sies å være den eldste i verden hvor det fremdeles bor mennesker. Gjennom byen renner en hellig elv, og religionen står svært sentralt i alt som skjer her.

Om du trenger hjelp til å finne løsningen kan du prøve deg på oppgavene fra én til åtte som du finner i linkene til venstre.

Løsningsordet på åtte bokstaver kan du sende inn til denne adressen. Sender du inn riktig svar innen tirsdag 25. april blir du med i trekningen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ansatte i DinSide og deres familier kan ikke delta i konkurransen.